Spanien Natklubber

Spanien kommer til live om natten, er vært for et klubscene ulig nogen anden i verden.Spansk kunst, demokrati og kultur eksploderede i begyndelsen af ​​1980'erne, efter død general Francisco Franco. Resultatet blev en modkulturelle bevægelse kaldet "La Movida Madrileña." Strenge socio-religiøse mores banede vejen for friere former for kunstneriske og seksuelle udtryk, og natklubber poppet op over hele store metropoler, især Madrid og Barcelona. Dag, Spanien er stadig kendt for sit raser natteliv, og der er snesevis af "discotecas", hvor du kan drikke og danse indtil daggry. KapitalLocated i hjertet af Madrid, Kapital er en af ​​de mest populære natklubber i byens, praler syv etager, tre dansegulve og en hær af stjerne DJs. En stilfuld og moderne klub, Kapital tiltrækker en yngre blandet skare af studerende, 20-somethings og turister, der alle klædt på til at imponere. Hver aften er en multi-differentieret fest her; med DJ-vært arrangementer, koncerter, karaoke og en cocktail og rygning lounge, Kapital har noget for enhver fest-Goer.







Teatro Kapital



Calle de Atocha, 125



28012 Madrid



34-91-420-29-06



grupo-kapitaldotcom/kapital Sala SirocoFor dem, der foretrækker en mere afslappet, alternative scene, Sala Siroco giver en intim og inspirerende atmosfære med sine funky belysning og farverige popkunst indretning. Et ideelt sted for musikken-elsker, Sala Siroco præsenterer et væld af koncerter med up-and-coming musikalske grupper af alle de forskellige genrer - fra reggae til R & B - samt en imponerende liste af DJs.







Sala Siroco



Calle de San Dimas 3



28015 Madrid



34-91-593-30-70



siroco.es RazzmatazzRazzmatazz er en smørrebrødsbord af forskellige musikalske stilarter. Faktisk ser det ud til at være en kulturel mikrokosmos, i sig selv, pakkes ind i en rummelig industriel lager. Uanset om du foretrækker techno, pop, indie rock eller eksperimenterende musik, mindst én af Razzmatazz fem værelser er forpligtet til at appellere til dig. Coveret afgift er overkommelige, og linjer er sjældent en besvær.







Sala Razzmatazz SL



Pamplona, ​​88, 1. sal



08018 Barcleona



34-93-320-82-00



salarazzmatazzdotcom Teatro Joy EslavaTeatro Joy Eslava værter parter med både klasse og kant for alle de forskellige aldersgrupper i en opulent, omdannet 1950'erne teater. Du kan finde vilde, tema parter (kostumer velkomne), ballet koncerter, dans musik fra 1970'erne og 80'erne, internationale pop hits og endda en klub kun for teenagere under 18 år. Beliggende i det centrale Madrid, Joy Eslava er et lokalt hotspot med et mangfoldigt klientel. Forbehold anbefales.







Teatro Joy Eslava



Calle Arenal, 11



28013 Madrid



34-91-366-37-33



Joy-eslavadotcom Amnesia IbizaHardcore festdeltagere måtte ønske at turde Ibiza, en ø ud for kysten ved Valencia, hvor klubberne er hurtigt voksende i antal og popularitet. Amnesi Ibiza er på knivsæg af natklubben scene, med sine dansegulve overstrøet med farvede laser lys og pumpning med top-kvalitet lydteknologi. Sin berømte partier, der afholdes i Cocoon Club og La Troya, har en bizart eklektisk udvalg af dansemusik og hip DJs. Det er ingen underligt, at Amnesia er blevet tildelt Best Global Club ved Winter Music Conference i de sidste tre år.







Amnesi Ibiza



Carretera Ibiza en San Antonio km5



San Rafael 07816



Ibiza, Spanien



34-97-119-80-41



amnesia.es

0 comments: