Hip Paris Hoteller

Et overblik over byen ParisThe hjemmeside hiphotelsdotcom lister 19 Paris luksus boutique hoteller, der er så unikke og meget individuelle, at tilføje en mest mindeværdige ophold i denne by. Større valg overvejelser var selve hotellet, værelserne, beliggenhed, historien bag hotellet, synspunkter omkring hotellet, lyde (hvis nogen) og restaurant og bar (hvis den er tilgængelig). Nogle af disse hoteller er også i andre Paris lister over de bedste hoteller, hotteste hoteller, romantiske hoteller, og designer hoteller. Hotel LancasterLocated ud Champs Elysées, er Hotel Lancaster bygget i det 19. århundrede palæ. Det har 46 værelser og 11 suiter i otte etager, der indeholder traditionelle møbler, antikviteter, malerier, porcelæn og historiske stof. Alle værelser har to telefonlinjer, en sikker, voice mail, fladskærms-tv og dvd-afspiller, iPod skrivebord og gratis højhastigheds W-Fi. Badeværelser kombinere marmor med iroko træ. Badeværelset inventar, håndklæde barer, håndklæder, badekåber og tøfler designet unikt til hotellet. Toiletartikler kommer fra økologiske produkter.







Hotel Lancaster



7 rue de Berri, Champs Elysées



75008 Paris, Frankrig



001 +33-1-40-764076



hotel-lancaster.fr Hotel St. Thomas D'AquinThis hotel er en gammel gård på en stille gade i Saint Germain. Nærliggende attraktioner omfatter Musée d'Orsay, Notre Dame katedralen, Assemblée Nationale, og Musée Louvre. Hotellet har 21 twin og dobbelt soveværelser over fem etager, hver med moderne møbler og varm og indbydende dekorationer og farver. Alle værelser har et badeværelse med badekar og bruser, hårtørrer, gratis Wi-Fi adgang og sikker. På hotellet findes en elevator, fotokopi og fax-maskiner, en smukt dekoreret lounge bar og en morgenmadsrestaurant, vaskeri og parkering. Kæledyr er velkomne.







Hotel St. Thomas d'Aquin



3 Rue Pré aux Clercs



75007 Paris, Frankrig



001 +33-1-42-610122



aquin-paris-hoteldotcom Hotel ThereseThe Hotel Therese er beliggende i Paris 'højre bred, i gåafstand fra Louvre, operaen, rue St. Honore og store varehuse. Det har 43 værelser og en stor lounge for private og erhvervslivet sammenkomster. Alle værelser har forskellige farvesammensætninger, med høj kvalitet stof af bomuld eller fløjl uld og lærred. Belysningen er dæmpet men tilstrækkeligt, mens møbler udelukkende er designet og plancher er unikke. Alle badeværelser er elegante, men komfortable. Værelse faciliteter inkluderer en minibar, aircondition, kabel TV og W-IFI adgang. Kontinental morgenbuffet er tilgængelig i en hvælvet morgenmad værelse eller kan serveres i-rum. Til lufthavnen kan arrangeres og offentlig transport er tilgængelig i nærheden.







Hotel Therese



5 Rue Thérèse



75001 Paris, Frankrig



001 +33-01-42-961001



hoteltheresedotcom

0 comments: