Mellemlanding Tours i Heathrow Lufthavn i London

Windsor Castle er et godt stop tur destination.Heathrow Lufthavn er den vigtigste lufthavn i London. Det ligger sydvest for byen. Da Heathrow har også flere flyforbindelser end andre lufthavne, især til fjerne destinationer betyder det rejsende ofte nødt til at stoppe i flere timer mellem flyvninger.



Et alternativ til at sidde i lufthavnen, er at gå på en rundtur i kvarteret. Husk dog, at det tager 40 minut til en time at gå gennem told og paskontrol. Passagerer forventes også at være i lufthavnen mindst en time før den fortsatte flyvningen afgår, selv om de har en boardingkort. The mellemlanding bør være længere end fem timer, der giver mulighed for trafik og sightseeing, hvis en mellemlanding tur til at være praktisk. London Magical ToursLondon Magical Tours tilbyder private guidede ture i limousiner eller minibusser, afhængigt af gruppens størrelse. Passagerer bliver mødt med føreren med deres navneskilt, og turen kan skræddersyes til den tid mellem fly, samt ønsket seværdigheder. Turen kan også leveres på mange sprog, ikke bare engelsk.







London Magical Tours



35-37 Grosvenor Gardens,



London, SW1W 0BS



011-44-870-489-0156



londonmagicaltoursdotcom London ToolkitThe London Toolkit tilbyder stop ture til London, samt Windsor Castle og sten-alder monument Stonehenge og byen Bath. Windsor Castle er kun 10 miles fra Heathrow, og Stonehenge er en times kørsel væk. Tours tager typisk mellem 3-7 timer. Turene bruge limousiner eller minibusser.







Rejsende værktøjssæt Ltd



Arkwright Drive, Bracknell



Berkshire RG42 1FX, UK



011-44-028 8243 5215



londontoolkitdotcom London Taxi TourLondon Taxi Tour er ture i det traditionelle London taxier samt limousiner. The mellemlanding ture omfatter både traditionelle London ture af de mest berømte seværdigheder, og temature som James Bond og Harry Potter ture af stederne, der anvendes i film. Tours tager mellem tre og en halv og fem timer.







London Taxi Tour



Broadwall,



London SE1 9QE



011-44-7957-272179 eller 011-44-5602-640402



londontaxitourdotcom

0 comments: