Vatikanet Tours i Italien

Vatikanet er lille nok til at gå ture.Vatikanet er en lille enklave midt i Rom, men meget forskellige fra resten af ​​byen, da det er hjemsted for paven og hovedkvarter for den katolske kirke. Det er også hjemsted for nogle af de mest bemærkelsesværdige kunstværker i verden, ligesom det Sixtinske Kapel. Enklaven har også historiske og andre museer. Besøg i lejligheder i pavens er en anden mulighed.







Enklaven er meget lille og kompakt form, så gå ture, er den eneste praktiske mulighed. De fleste rejsearrangører tilbyder tilgængelige ture for handicappede så godt. Der kan også være rabatter til de studerende og seniorer.



Den katolske kirke bruger alle af Vatikanet for funktioner og begivenheder, så i løbet af religiøse helligdage ture kan det ikke være muligt, og steder kan bruges til enhver tid. Sikkerhedskontrollen er stramme, hvilket betyder at kontrollere tasker og andre effekter tager tid.







Turistguider påpeger også, at eftersom Vatikanet er en religiøs websted, guider og besøgende er nødt til at sige stille og opfører sig respektfuldt. Kvinder skal have knæ og dækket skuldre, og mænd skal bære bukser ned til anklerne. ArtViva Walking ToursOriginally et teaterselskab, art Viva har forgrenet ud i historisk reenactment og vandreture. Turene er begrænset til maksimalt 18 personer. Ture koste € 70 og omfatter billetter til Vatikanet museer, såvel som vejledende. Turen inkluderer besøg i kunsten værker Raphael og Michelangelo, samt det Sixtinske Kapel og S: t Peters Basilika og Square.







Original og Best Walking Tours



Via Sassetti, 1



Firenze, Italien



011-39-055-2645033



italy.artvivadotcom Presto ToursPresto Tours drives af den amerikanske italienere, udnytte deres arv. De garanterer tur størrelser på maksimalt 15 personer. Deres Vatikanet Fodreise dækker Vatikanet museum, det Sixtinske Kapel, og S: t Peters Basilikaen, samt mange andre seværdigheder og historiske monumenter i løbet af turen. Turen varer tre timer og koster 54 €.







Presto Tours, LLC



748 EU St.



Brooklyn, NY 11215



USA



1-617-642-7082



prestotoursdotcom Avventure BellissimeThe maxium størrelse Avventure Bellissime vandreture i Vatikanet er kun 12 personer. Turen varer fire timer, dækker must-see Sixtinske Kapel og St. Peters Basilika, samt flere andre seværdigheder såsom private lejligheder af pave Julius II, dekoreret af Rafael. Billetter, som giver gruppen at springe over linjer er inkluderet i prisen, som starter kl 70 Euro.







Avventure Bellissime



1063 San Marco



30124 Venezia



011-39-041-970499



ture-italydotcom Vatikanmuseet ToursThe Vatikanstaten driver sin museer, og også arrangere guidede ture. Disse kan bookes gennem museet kontorer. Særskilt ture dække det Sixtinske Kapel og Vatikanmuseet, Vatikanet haver, og St. Peters Basilika. Turene sidste cirka to timer og koster mellem 31 og 36 €.







Vatikanmuseerne



Lateranet apostolske Palace



Piazza San Giovanni in Laterano



00184 Rome



011-39-06-69883145



mv.vatican.va

0 comments: