Sorrento, Italien Hostels

Sorrento, Italien ligger på klipper med udsigt over bugten Napoli.Sorrento, en lille by i det sydlige Italien ligger på klipperne over Napoli-bugten, krav synspunkter Napoli selv. En populær badeby destination, det tilbyder hoteller, restauranter, barer, kirker, monumenter og andre seværdigheder. Valget af overnatningsmuligheder i Sorrento forskellig fra bed and breakfasts til lejligheder, hoteller og vandrerhjem. Some Sorrento hostels identificerer sig selv som hoteller og vice versa, hvilket indikerer, at definitionerne af både en hotel og et vandrehjem efterlade nogle gråzoner. Village Hostel Camping SantafortunataThis hostel blandt citron, oliven og egetræer er ca en kilometer fra centrum af byen. Det tilbyder mobile homes, træ bungalows og en billig hostel catering til unge backpackere. Til rådighed, er huse med badeværelse, samt dem uden. Mens dem uden har enkelt, dobbelt-og køjesenge, alle med puder, lagner og tæpper, har deres lånere til at bruge kommunale toiletter og har anmode håndklæder og tilladelse til at bruge køkkenfaciliteter. Andre hostel faciliteter omfatter en pool, en stenet strand, restaurant og bar, købmand, pizzeria, vaskeri og tørretumbler, internetadgang, og telefoner til lokale og internationale opkald.







Village Hostel Camping Santofortunata



Via Capo, 39 / a



80067 Sorrento, Italia



011 +39-81-807-3579



santafortunata.eu? Ulisse Deluxe - Sorrento HostelThis faciliteten identificerer sig selv som en tre-stjernet hotel med den stemning og lave et hostel. Den fastlægger ligeledes sig selv som en hyggelig hostel med alle de bekvemmeligheder et hotel. Det er en kort gåtur fra centrum af Sorrento, og dens butikker og attraktioner. Det har 50 dobbelt, tredobbelt og firdobbelt værelser med aircondition, og mandlige og kvindelige sovesale. Det tilbyder en lounge og bar, helsecenter med swimmingpool, flersproget personale og en garage. Morgenbuffet er tilgængelig på Det Mermaids morgenmadsrestaurant 7 til 10 er den Hotellet har et rum, som kan rumme fra 50 til 200 mennesker til møder, arrangementer og specielle lejligheder. Brug af WiFi af i baren og lobbyen er gratis.







Ulisse Deluxe - Sorrento Hostel



Via del Mare, 22



80067 Sorrento, Italia



011 +39-81-877-4753



ulissedeluxe.it? Ostello Le SireneOstello Le Sirene, som ligger fem minutter fra togstationen, hævder at være Sorrento eneste vandrerhjem. Sin centrale beliggenhed ligger tæt på mange pubber og restauranter, offentlige markeder, apotek og tobak butikker, og andre. Eget badeværelse, linned og håndklæder findes på alle værelser, uanset om de er dobbelt, flere eller dorms. Grupper er accepteret og lejligheder kan lejes på en tre-dages minimum basis. Faciliteter inkluderer internetadgang, et spil værelse, vaskeri, satellit tv-stue, et diskotek og bar, køkken, cykelparkering, og parkering på anmodning. Kreditkort accepteres ikke, men en 10 procent rabat fra anbefalede restauranter stilles til rådighed for gæsterne. En ni-sæde van er tilgængelig for leje.







Ostello Le Sirene



Via degli Aranci, 160



80067 Sorrento, Italien



011 +39-81-807-2925



hostellesirenedotcom?

0 comments: