Hoteller i San Stefanos, Korfu

Søvnig fiskerby på Korfu.Tredive år siden, San Stefanos på den græske ø Korfu, var en søvnig fiskerby. Beliggende på den nordvestlige spids af Korfu, midt klipper og oliven og cypres træer, det tilbyder spektakulær udsigt over Adriaterhavet. Dag, mens bevare sin dybe kulturelle traditioner, er det vokset til en populær destination for rejsende. Delfino Blu Boutique HotelThis Hotellet er bygget i amfiteater stil på foden af ??en skrænt ved siden af, hvad der betragtes som en af ??de smukkeste strande på Korfu. Hotellet tilbyder gammeldags charme med sine rustikke Sten og mursten og store altaner med udsigt over havet. Men til det 21. århundrede også fremgår her med moderne bekvemmeligheder såsom satellit-tv. En pulje-området er omgivet af klipper vandfald med en pool bar vestvendt til solnedgang synspunkter. Hotellet har sin egen restaurant, bar, dock og en 70-fods luksus yacht, Volvere for brugen af ??gæster.







Delfino Blu Boutique Hotel



Agios Stefanos



Korfu 49100, GR



011-30-26-6305-1629



delfinoblu.gr / Hotel NafsikaThis fuld service familiedrevne hotel er skridt væk fra Korfu Agios Stefanos stranden, som har fået "" Blå Flag "status for sit miljøforvaltning. Hotellet består af en lille to-etagers kompleks med udsigt over havet og bjergsiden oversået med røde tage. Det er hjemsted for lokalt berømte taverne drives af Mama Theodore der forbereder traditionelle græsk mad, ved hjælp af lokalt producerede fødevarer og frisk fanget fisk.



Hotellet driver også en lounge område med underholdning og en pool bord.







Hotel Nafsika



Agios Stefanos



Korfu 49100, GR



011-30-26-6305-1051.



nafsikahoteldotcom Perros HotelThis er en familiedrevet 16 værelsers hotel, der ligger 10 minutter fra stranden. Mand Stephanos forvalter hotel, som har flere gange fået fantastiske anmeldelser for at være meget god. Hans kone Eleni laver mad til gæsterne, mens Nicola hjælper med bookinger. Alle tre er hurtige til at uddanne deltagerne om landsby og foreslå ting at gøre. Dette er ett moderat prissat sted at sige med en pool og værelser med basale faciliteter, herunder satellit-tv internet og små apparater.







Perros Hotel



Agios Stefanos



Korfu 49100, GR



011-30-26-6309-5824



perroshoteldotcom

0 comments: