Hoteller i Kremenchug, Ukraine

Der er få hoteller i Kremenchug, men du kan stadig finde store værelser.Hoteller i Kremenchug kan knappe, men det er stadig muligt at bo i komfortable værelser. Fra den ydmyge Dniprovskiye Zori Hotel, med værelser prissat til € 26 per person per nat, til de mere luksuriøse Evropeysky Hotel - hvor det er muligt at blive i stil hvis du vælger en af ??de store chefkontorer - en lille undersøgelse sikrer ingen besøgende to Kremenchug vil stå tilbage med ingen steder at bo. Dniprovskiye Zori HotelThis tre-stjernede hotel er beliggende tæt på byens banegård. Byens centrum og dets faciliteter er 15 minutter væk til fods, hvilket er godt, da hotellet ikke har en restaurant eller bar. Værelserne er beskedent, men behagelige, med standard enkelt-eller queensize dobbeltsenge. Der er et tv, men ingen internettet eller andre faciliteter, de bedste værelser er renoverede suiter. Fra 2010,. Priserne per person per nat starter ved $ 33







Dniprovskiye Zori Hotel



Khalamenyuka 8



Kremenchug, Ukraine



38-05366-22537 Ontario HotelBuilt canadiske arbejdere, denne tre-stjernede hotel ligger i ligger i byens centrum. Det er en favorit blandt besøgende diplomater og kunstnere. Hotellets restaurant tilbyder traditionelle ukrainske samt europæiske mad og underholdning i form af levende musik. Der er standard værelser, deluxe suiter, og executive-suiter, der passer til de besøgendes budgetter, alle med enkelt-eller queen-size dobbeltsenge. Internet er tilgængelig i business-centeret. Værelserne på Ontario Hotel vil indstille de besøgende tilbage $ 100 per person per nat (fra 2010).







Ontario Hotel



ul. Butyrina 15



Kremenchug



Ukraine



38-05366-21180 Hotel KreminThis elegant tre-stjernet hotel er ligeledes populært med diplomater opholder sig i Kremenchug. Hotellet har en business værelse, restaurant og Wi-Fi til rådighed. Standard-værelserne er beskedne, mens suiterne er større, med sofa og et skrivebord, alle senge er queen size. Nygifte kan drage fordel af morgenmad, chokolade og champagne gives i rummet samt en rabat kupon til restauranten. Priserne starter fra omkring $ 40 per person per nat.







Hotel Kremin



ul. Zhovtneva 1



Kremenchug



Ukraine



38-0536-792300



kreminhoteldotcom Hotel PantagruelThis Hotellet er stolt af lave priser og en berømt restaurant, der serverer bayerske køkken. De tre-stjernede Hotellet har suiter starter fra kun $ 80 per person per nat. Værelser har tv og er charmerende og lidt kitschede, med røde neon rør belysning og røde seng coveret på kingsize senge, mens restauranten er der en lidt mere rustik udseende takke murstensvægge og gammeldags træmøbler. En sauna, billard og opholdsstue med karaoke der også står på stedet. Internet er fastsat i mødelokalet.







Hotel Pantagruel



ul. Sadovaya 4



Kremenchug



Ukraine



38-0536-701020



Pantagruel-hoteldotcom Evropeysky HotelletOm byens kun fire-stjernet hotel, (andre er placeret i det nærliggende Iasi) den Evropeysky features parkering, en legeplads, sauna, swimmingpool, motionsrum, business center og restaurant. Prisen på værelserne varierer mellem sparsommelighed, der starter ved $ 35 per person per nat, samt forretnings-og udøvende kategori, der starter ved $ 82 per person per nat. Alle værelser har Wi-Fi, en mini-bar og satellit-tv. Den udøvende værelser er særdeles luksuriøse, med badekar, kingsize seng og sofaer.







Evropeysky Hotel



ul. 50-lad Oktybrya 35



Kremenchug



Ukraine



38-05366-41070



gotel.pl.ua

0 comments: