Billige hoteller i Riva del Garda, Italien

Riva del Garda er beliggende i det nordlige Italien.Riva del Garda er en lille by med en befolkning på 16.000 i det nordlige Italien. Den hviler på den nordlige del af Gardasøen og ved foden af ​​de italienske alper. Turismen er en af ​​Riva del Garda vigtigste industrier, og besøgende kommer fra hele verden til at nyde søen. Opholder sig i et hotel i Riva del Garda behøver ikke at være dyrt, da flere er til rådighed for mindre end $ 50 en nat. Hotel Villa GiulianaHotel Villa Giuliana ligger kun få skridt fra Gardasøen og er omgivet af haver. Værelserne har air-condition, en-suite badeværelser satellit-tv og pengeskabe. Værelser med balkon kan rekvireres. Et internt restaurant serverer regionale og internationale paraboler med lokale, økologiske ingredienser, der indgår i opskrifterne når det er muligt, en buffet er tilgængelig hver morgen. Hotellet har også en udendørs pool, læseværelse, bar og lounge. Værelsespriser startede på $ 50 en nat i 2010.







Hotel Villa Giuliana



via Belluno, 12



38066 Riva del Garda



Italien



011-39-00464-553338



hotelvillagiuliana.it Hotel RivieraHotel Riveriera ligger på nordsiden af ​​Gardasøen og tilbyder værelser med bjerge og søudsigt. Værelserne har satellit-tv, en en-suite badeværelse med enten et badekar eller brusebad, aircondition og en balkon. Et internt restaurant serverer italienske retter, udstillingsvindue både regionale og nationale specialiteter, en tre-retters middag og morgenbuffet tilbydes hver dag. En udendørs pool, fitness center og sauna er også tilgængelige. Fra 2010, begyndte værelsespriser på $ 45 en nat.







Hotel Riveriera



Viale Rovereto 95



38066 Riva del Garda



Italien



011-39-0464-552279



hotelrivierarivadotcom Hotel CampagnolaThe 45-værelses hotel Campagnola ligger kun få skridt fra centrum Riva Del Garda. Hvert værelse er udstyret med air-condition og en mini bar, WiFi er til rådighed for et ekstra gebyr. Værelser med balkon eller en arbejdsplads kan rekvireres. Hotellet kan også prale af en legeplads, spil, cykler og idrætsanlæg. Et internt restaurant tilbyder en morgenmadsbuffet og frokost og middag menuer, og det er udstyret til at håndtere specielle begivenheder som bryllup receptioner og fødselsdage. Hotelværelse satser starter ved $ 43 en nat i 2010.







Hotel Campagnola



Via S. Tomaso, 11



38066 Riva Del Garda



Italien



011-39-0464-521103



hotelcampagnoladotcom

0 comments: