Billige Cruises i Rhinen, Europa

Rejs på et krydstogtskib behøver ikke at være dyrt.Rhinen har været fejret af kendte komponister og kunstnere gennem årene, hvilket øger de myter og historie, som omgiver den. Rhinen spænder hele vejen fra Holland, tidligere Belgien, og gennem Tyskland og Frankrig, inden det endelig sluttede i Schweiz. Sin grænse byer kan tilbyde masser for den rejsende at se fra bord på et krydstogtskib. Heldigvis denne type rejse behøver ikke at være dyrt, og du vil finde er der talrige Internet handler. The Premicon Dronningen især tilbyder luksus rejse til en brøkdel af, hvad du kan forvente at betale. Fortryllende RhineThe »Enchanting Rhinen» krydstogt gennem Holland, Tyskland, Frankrig og Schweiz koster $ 2.800 i 2010. De otte-dages krydstogt sætter ud fra Amsterdam og rejser til Köln, Koblenz, Heidelberg og Strasbourg før efterbehandling i Basel, Schweiz. Det stopper i hvert byen, så passagererne kan udforske de lokale museer og attraktioner, og stop ud for frokost og aftensmad. Måltider ombord på skibet, drikkevarer og aftenunderholdning indgår, ligesom guidede ture med headsets og brugen af ??cykler.







Europa-floden Cruises



Blue Water Holidays



Bridge House Brook Street



Skipton, North Yorkshire BD23 1 procentpoint



44-1756-706-529



cruisingholidaysdotcon Majestic Rhinen og MoselleSetting ud fra Köln, skibets første anløbshavnen Andernach, et af Tysklands ældste byer, fyldt med middelalderlige ruiner og borge. Herfra krydstogt gør en afstikker ned ad Mosel-floden til at besøge vingårde Mosel-dalen, hvor den berømte Riesling vin fremstilles. Når du er tilbage på Rhinen, vil passagererne se Lorelei-dalen og de omkringliggende landskab, inden turen går til den historiske by Koblenz og ender i Köln. Der er gratis tid og guidede ture til rådighed i hver by. Omkostningerne ved denne tur er 1.300 $ pr person, som i 2010.







Bueskytter Direkte



Customer Services Department



Wren Court, 17 London Road



Bromley, Kent



BR1 1DO



44-8445-734-806



archersdirectdotcon Premicon QueenThis krydstogtskib er virkelig luksuriøs, komplet med en wiener café og glas lukkede gourmetrestaurant, heldigvis er priserne langt fra ekstravagante. En fem-dages krydstogt fra Düsseldorf på udvalgte datoer er kun 700 dollar. På andre tidspunkter afgår fra Köln og rejser via Frankfurt eller Amsterdam, med priser startende fra $ 1.850 i seks døgn. Hytterne er luksuriøse, med marmor badeværelser, gulvvarme, minibar, trådløst internet og fladskærms-tv. Dronningen Suite omfatter også tjenesteydelser af en butler.







Premicon Queen



Transocean Flussreisen GmbH



Stavendamm 22



D-28.195 Bremen, Tyskland



49-421-3336-182



premiconqueen.de

0 comments: