Billige weekendture til Frankrig

En weekend tur i Lyon er billigere end en weekend i Paris.Euro Disneyland, Puy du Fou forlystelsespark i Vendée og La Rochelle akvarium er nogle mange attraktioner, kan du besøge i løbet af en weekend tur til France. Men, budget rejse er til tider en udfordring, da Frankrig er hjemsted for verdens dyreste by, Paris. Men rejsende kan nyde en billig weekend tur til Frankrig ved at rejse i løbet af off sæson, vælger en overkommelig destination og planlægge deres måltider klogt. Off-Season TravelEnjoy billigere udgifter til flybillet og rejsende husly ved at rejse til Frankrig i løbet af off sæson. Ifølge den Off Season rejse hjemmeside, ved at planlægge din weekendrejse til Frankrig i vintermånederne, vil du spare penge og nyde venligere lokale, færre turister og bedre adgang til lokale attraktioner. Prisbillig DestinationsIn april 2010, British finansielle magasin "The Economist" "rangordnede Paris som verdens dyreste by. Ophold uden for Paris, hvis man ønsker at nyde en billig weekend i Frankrig.







Vælg Bordeaux som din destination og bladre i det Marche de Noël, en jule-tema på markedet med et utal af bagværk, gourmet mad, dekorationer, smykker, kunsthåndværk og legetøj. Eller tilbringe weekenden i Lyon og opdag Fourvière romerske teater og Confluence Museum. Tag en tur langs Rhône og Saône floderne, som snor sig en sti gennem Lyon, for at opleve byen uden at bruge en euro. Budget Friendly AccommodationsFind billige traveler overnatningssteder en hostel eller gæstehus. Overvej et værelse på det helt renoverede hotel des Savoies i Lyon. Vandrerhjemmet tilbyder 46 værelser indrettet i pastelfarver og enkle, men komfortable, møbler.







Natpriser spænder fra $ 86 til $ 137, fra september 2010, og varierer efter værelsestype. Standard værelse faciliteter på dette røgfrie hostel på værelset omfatter aircondition og varme og fri trådløs adgang.







Hôtel des Savoies



80 Rue de la Charité



Lyon 69002 Frankrig



hotel-des-savoies.fr



011 33 0478 376694 CampingA weekend ophold på en luksus campingplads er et billigere alternativ til en $ 350 + per nat ophold i et hotel i Paris. Brug de dollars du har gemt fra off-season rejse priser og splurge på et ophold på en luksus, fire-stjernet campingplads.







Det natlige sats for et ophold på Le Camp, en træ-side camping retreat en time nordøst for Toulouse, varierede fra $ 176 til $ 215 i september 2010. Telte på udvej er rummelige og har seks fod bred, håndlavede senge. Falde i søvn til lydene af det franske landskab og oplev den velfærd, som sov i frisk luft bringer dig.







Le Camp



Varen 82330 Frankrig



011 33 6 11 94 33 68



lecampdotcon Billige spisning i FranceVisit den lokale boulangerie (bageri) eller konditori (konditori) at nyde den samme morgenmad spiser serveret på mange hoteller til det dobbelte af prisen.







En anden fin mulighed for billige måltider er at nyde et stort fransk fest til frokost og kun en lille snack til aftensmad. Mange restauranter har de samme retter på deres frokost menu, de tjener på middag for en brøkdel af prisen.







Opsøge restauranter, der tilbyder en prix fixe menu, som typisk omfatter et udvalg af forretter, hovedretter og desserter til en fast pris. Prix ​​fixe menuer er et billigere alternativ til bestilling fra menuen.

0 comments: