Hoteller i Uppland, Sverige

Besøgende til Sveriges Uppland provins kan tjekke historiske steder i regionen, som Stockholms Vasamuseet, bygget op omkring en 17. århundrede slagskib, eller deltage i den årlige begivenheder som Uppsalas Short Film Festival eller Stockholms øl og whisky Festival. Provinsen inkluderer Landets hovedstad, Stockholm, samt byerne Uppsala og Solna. Hoteller i Uppland tilbyde indkvartering for både forretningsrejsende og turister. Fra de traditionelle skandinaviske design, at det fornødne lys-up senge, hoteller i Uppland, har Sverige meget at byde på. Nordiske lys HotelletOm Nordic Light Hotel har 175 værelser. Gæsterne kan bestille en standard værelse, at funktioner gratis Wi-Fi, en lænestol og skrivebord. Dem, der søger en mindre traditionel oplevelse kan bestille et ophold i et af hotellets stemning værelser, som omfatter en seng, der lyser op. Gæsterne kan vælge mellem en rød, grøn eller blå seng, for en usædvanlig søvn. Light Bar & Lounge inde på hotellet disker op med cocktails og musik spundet af lokale DJs. Gæster på udkig efter afslapning kan gå til hotellets vinkælder, som har en stor samling af amerikansk vin. Deltage i en vinsmagning eller kendelse ud af vinkælderen-ost menu. Hotellet tilbyder også 24-timers roomservice og søndag brunch.







Nordic Light Hotel



Vasaplan 7, boks 884



101 37 Stockholm, Sverige



+011-46-8-50-56-30-00



nordiclighthotel.se Park Inn UppsalaThe Park Inn Uppsala ligger bekvemt ved siden af ??Hovedbanegården, områdets banegården. Beliggende 40 minutter fra Stockholm i Uppland provinsen, Park Inn Uppsala har 95 værelser. Standard værelser har adgang til en daglig morgenbuffet, mens superior-værelserne tilbyder gratis internetadgang, badekåbe og tøfler. Hotellets restaurant, som er tilgængelig for private arrangementer, serverer traditionelle svenske retter. Gæsterne kan stoppe ved lobbybaren for en cocktail under deres ophold. Hotellet har fem mødelokaler, herunder et konferencelokale som kan rumme op til 100 personer.







Park Inn Uppsala



Storgatan 30



SE-753 31 Uppsala, Sverige



011-46-0-18-68-11-00



parkinndotcom Maude's HotelLocated på Solna, Sverige industriområdet, designet af Maude's Hotel har en blanding af asiatiske og skandinavisk stilarter. Hotellet tilbyder fem forskellige typer værelser, der spænder fra enkeltværelser med standard faciliteter til deluxe værelser, der er komplet med stue, køleskab og to fjernsyn. Maude's Hotel lobby lounge tilbyder morgenmad om morgenen og cocktails om aftenen. Hotellet har også konferencefaciliteter og et fuldt udstyret fitnessrum.







Maude's Hotel



Englundavägen 2



171 41 Solna, Sverige



011-08-505-569-00



maudeshotel.se

0 comments: