Ture af italienske søer

Den italienske Lake District ligger i den nordlige af landet.Den italienske Søer er en af ??landets mest besøgte rejsemål. Gardasøen, Lake Como, og Lago Maggiore er de mest populære søer og mange hoteller og resorts er i nærheden. Rejseselskaber tilbyder ture i området og varierer i pris og længde af ferie. Skemaer og indkvartering varierer fra vandreture til luksus eskorteret rejse. GirosoleGirosole tilbyder en seks dages vandretur af den italienske Søers Område blandt tinder i nord. Turen indeholder en bred vifte af aktiviteter, fra kabel bil rider til gåture på bjerget enge til båd krydstogter. Prisen for turen omfatter fem nats indkvartering med en-suite faciliteter, daglig morgenmad, to middage, en fuld tid, professionel rejseleder med daglige guidede ture, vin og specialiteter fødevarer smagning, indgangen til omfattede aktiviteter, jord overførsler til og fra turen området, og under turen. Turen begynder og slutter i Milano lufthavn og besøger søen byerne Stresa, Lugano og Bellagio. Gå-rute går forbi glacial søer og udsigt over de italienske alper.



Lokale retter og vine vil blive udtaget i Piemonte og Lombardia







Girosole



1745 Niagara St.



Denver, CO 80220



720-319-71932



girosoledotcom Crystal LakesCrystal Søer tilbyder en syv-nat tur og rundvisning i den italienske søer omkring Lake Maggiore. Indkvartering er fastsat i Hotel Villa Paradiso, i små, rolige udvej af Meina, ligger 12 km syd for Stresa ved Lago Maggiore vestlige kysten. Turen består af en hel dag ekskursion til Lake Lugano, Lake Como og Lago Maggiore, et hel dags guidet tur med bus og tog til Zermatt og Matterhorn i Schweiz, en guidet udflugt til Lake Orta og en dags guidet tur til Milano. Daglig træner udflugter ture guidet på engelsk.







Crystal Lakes & Mountains



King's Place



12-42 Træ St.



Kingston-upon-Thames,



Surrey, KT1 1JY



011-44-8712314716



crystallakesdotcon Bueskytter Direkte HolidaysArchers Direct Holidays tilbyder otte dages italienske Lake ture med besøg på to forskellige byer, herunder udflugter og returflyvninger fra England Turen inkluderer en Lago Maggiore naturskønne drev, et besøg til Lugano en Comosøen båd tur til Bellagio, Iseosøen naturskønne køre gennem Franciacorta vinmarker, et besøg i Sirmione, Gardasøen naturskønne drev, et sightseeing tur i Verona med lejlighed til at besøge Julies balkon. Træneren giver en individuel audio system med hovedtelefoner og en modtager til at give uafbrudt kommentarer fra turen direktøren eller lokale guider, på ture og besøg. Overnatning på turné bestaar af en dobbelt værelse med private faciliteter. Måltider leveres på turné omfatter syv morgenmad og fem middage.







Bueskytter Direkte



Prospect House



Prospect Way



London Luton Airport



Luton, Befordshire



LU2 9NU



011-44-8445734806



archersdirectdotcon

0 comments: