Natklubber i Ibiza, Spanien

Ibiza er en af ​​verdens bedste fest øer.Ibiza er en del af De Baleariske Øer ud for kysten i Spanien. Med top strande og historiske bygninger, kan Ibiza være en afslappende ferie eller en clubbing paradis. Ibiza er en af ​​de øverste part rejsemål i verden, med klubber vært de mest populære DJs i elektronisk musik. AmnesiaAmnesia ligger i hvad der oprindelig var en 18. århundrede hus. I 1970'erne blev det solgt til en aristokratisk enke, som begyndte sin disco historie.I dag er det en populær elektronisk klub, der blev tildelt Best Global klubben fra Winter Music Conference 2006 til 2009. Amnesi kan prale af en meget avanceret lydsystem, som ifølge dem, analyser og gjort frekvenserne, der er som "en lyd massage." Der er tre bosat DJs: Mar T, Les Schmitz og Caal Smile. Amnesi opfordrer også nogle af de største DJs af året som gæst DJs at spinde deres musik magi.







Amnesi Ibiza



km 5 Ibiza - San Antonio Road



07816 San Rafael (Ibiza), Spanien



971-198-041



amnesia.es / PachaPacha har lokationer over hele verden, men Ibiza klubben var den oprindelige. Når placeringen af ​​klubben blev oprindeligt købt til, var væk fra handlingen af ​​havnen, og mange gik ud fra det var dømt til at mislykkes. I stedet, området omkring den voksede, ligesom Pacha, og ledelsen har købt de tilstødende El Hotel i 2003. Klubben tilbyder forskellige rum, der spiller en bred vifte af musik. De vigtigste rum varierer i genre, fordi det er her, de store navne DJs spiller. Andre værelser inkluderer spansk pop, house og "jazzede-funk." Den maksimale kapacitet er 3000 og publikum ofte når det. Betaler en dækning på døren kan være dyrt, så det er bedst at købe billetter i god tid via hjemmesiden.







Pacha



Av del Ocho de Agosto



07800 Ibiza, Spanien



971-313-600



pachadotcom / PrivilegePrivilege krav på berømmelse er ved at blive verdens største natklub. Stedet begyndte som en bar med en swimming pool, men udviklede sig til en Ibiza mega-klub. På større nætter, har Privilege et baglokale kaldet Cocoloco, der spiller alternativ elektroniske stilarter. Det er åben hele ugen i højsæsonen med regelmæssige nætter, der er billigere. Privilegium har fem særlige begivenheder, billetter bør købes i god tid for: Tiesto DJing, Meganite, Monza, Supermartxe and Xtravaganza. De fleste nætter klubben åbner kl midnat og lukker kl ca 06:00







Privilegium



Calle de Ibiza, 07



07816 i San Rafael (Ibiza), Spanien



971-198-160



privilegeibizadotcom / SpaceSpace Ibiza er en sæsonbestemt klub åben om sommeren. Det gør deres største begivenhed den årlige "Closing Fiesta" "i oktober. Det er en to-dages lang fest med både hjemmehørende og gæst DJs spinning. Under sit åbne sæsonen, er Space åbent syv dage om ugen, der hver på sit eget parti. Søndage er "We Love Space", "Mandage er" mandage Calling "," tirsdage er "CarlCox", "onsdage er" "Kehakuma", "torsdagen er" Come Together "," fredag ​​er "" Vær, "" og lørdage er de mest populære "," Café Ole. " Billetter til regelmæssig overnatninger og specielle arrangementer kan købes på deres hjemmeside.







Plads



Platja d'en Bossa s / n



07817 Sant Josep de Sa Talaia (Ibiza)



+34-971-396-793



spaceibizadotcom /

0 comments: