Hoteller nær Arabellapark, München Tyskland

Historiske bygninger tiltrække mange besøgende München i Tyskland.München er internationalt kendt for øl festival Oktoberfest, en årlig september og oktober begivenhed. Imidlertid er hovedstaden i den sydøstlige delstaten Bayern også et center for tysk kunst, historie og kultur, tiltrækker 5.700 tusind besøgende i 2009 alene, i henhold til München turistkontor. München er opdelt i 24 bydele eller distrikter. Arabellapark er en bolig-og erhvervsejendomme område en del af det store Bogenhausen distriktet, som ligger i det nordøstlige hjørne af byen, kun 10 minutter med tog fra det historiske centrum af München. De fleste af Arabellapark's hoteller er i nybyggeri og er en del af store hotelkæder. Sheraton ArabellaparkMunich berømte park, den engelske Have, ligger en kort gåtur fra Sheraton Arabellapark Hotel, som tilbyder mere end 400 værelser og suiter. Et motionscenter og spa er på 22. etage, byder på en swimmingpool med vandfald, finsk sauna, dampbad, bar og panorama udsigt over byen. Hvert værelse er en-suite og tilbyder lænestol, fladskærms-tv, elektronisk minibar, safe, trådløs faciliteter. Hotellet har også to restauranter, bar, biergarten, og en af ??de største konferencecentre i München, ifølge hotellets hjemmeside.







Sheraton München Arabellapark Hotel



Arabellastrasse 5



München 81925



Tyskland



011-49-89-92-320



sheratonarabellaparkdotcom Hotel RothofHotel Rothof tilbyder 45 rummelige en-suite værelser indrettet i en moderne stil og diskret lyse farver. Det tilbyder ikke allergifremkaldende sengetøj, en velkomstdrink og snacks, Internet adgang og faciliteter af en fire-stjernet hotel. Beliggende tæt Denninger Vrede Park og den Richard-Strauss-Strasse metrostation, Hotel Rothof er et sted for afslapning med nem adgang til byens centrum. Gæsterne har gratis adgang til Rothof Sports Center og sit fitnesscenter udstyr, sauna, spa og tennisbaner. Morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen, og en restaurant serverer bayersk mad og retter fra det internationale køkken. Münchens lufthavn er 22 miles væk.







Hotel Rothof



Denninger Strasse 114



81925 München



Tyskland



011-49-89-910-095



hotel-rothof.de Westin Grand MunichWestin Grand München har 627 luksuriøse værelser og nogle 1.700 kvadrat-meter suiter med dinning plads, walk-in closet, to en-suite soveværelser, fladskærms-tv integreret i spejl, bad og Bulgari-branded toiletartikler . Alle værelser har dobbelt-eller king size senge, eget anlæg, internet adgang og TV. På restauranten Zen tilbyder retter fra det asiatiske køkken, og andre interne specialiteter tilberedt med eksotiske kødvarer. Hotellet har sin egen spa, butik, biludlejning agentur, skønhedssalon og business konferencecenter. En underjordisk garage er til rådighed på 20 € om dagen.







Westin Grand München



Arabellastrasse 6



München 81925



Tyskland



011-800-32-535-353



westingrandmunichdotcom

0 comments: