Militær Reunion Tours i Europa

Ture kan arrangeres for at følge en bestemt enhed's rute.Grupper af veteraner, der ønsker at spore deres skridt i EU taget under krigstid kan organisere deres ture med flere specialiserede agenturer. These kan indstilles tours besøger bestemte områder af Europa eller tilpasset tours designet specielt for enheden. Some agenturer tilbyde en historiker eller en ex-militære faglige som rettesnor. Besøgte steder på ture inkluderer Bastogne, strandene i Normandiet, Anzio, linjeføringen af ??Market Garden, og sådanne byer som Paris, München og Venedig. Stephen Ambrose ToursStephen Ambrose Historiske Tours har specialiseret sig i World War II rundvisninger og kan arbejde med genforening grupper eller militære organisationer til at planlægge ture i Europa for en enhed, der ønsker at spore sine skridt under krigen. Turen virksomhedsbesøg Normandiet, de steder i slaget om Bulge, den Market Garden drift og meget mere. Ture er ledet af historians har specialiseret sig i militære historie som brigadegeneral Raymond Bell og Captain Ronald Drez. Forrige turné gæster omfatter større Dick Winters og general William Westmoreland.







Stephen Ambrose Historiske Tours



PO Box 19354



New Orleans, LA 70179



888-903-3329



Stephenambrosetoursdotcom Valor Tours Ltd.Valor Tours blev grundlagt i 1970'erne og har kørt ture til Stillehavet og europæiske verdenskrig teatre lige siden. Ture for 2011 omfatter D-Day invasion i Normandiet tur fra Paris, Ardenneroffensiven tur fra Paris til München, Bomber Command Memorial Tour til England og World War II italienske Front tur fra Venedig. Ture er ledet af pensionerede militære faglige og historie buffs som Michael Hanlon af historien Channel. Brochurer er tilgængelige ved anmodning.







Valor Tours Ltd



Valortoursdotcom Milspec ToursMilspec Tours har specialiseret sig i militære historie og kulturelle grupperejser og kan arbejde med genforening grupper for at skræddersy ture til enhedens præferencer. 2011-ture inkluderer en Memorial Day Tour og Cruise, besøger stedet for slaget ved Ardennerne og krydstogter til Amsterdam, og den 10. pansrede division Tour gennem slagmarkerne i Frankrig til Luxembourg, Salzburg og München.







Milspec Tours



PO Box 340



Flourtown, PA 19301-0340



800-953-5812



gomilspecdotcom Holiday krydstogter og ToursHoliday Cruises og Tours plan landevej, sø eller en kombination rundvisninger for genforening grupper uden ekstra tur skræddersy gebyr. De vil hjælpe at vælge bolig, forhandle priser og håndtere alle betalinger. Turen er ustyrede men en Ferie Cruise og Tour repræsentant vil være på hånd, hvis eventuelle problemer opstår.







Ferie Krydstogter og Tours



6969 E. Shea Blvd. # 145



Scottsdale, AZ 85254



480-998-1112



holidaycruisesandtoursazdotcom

0 comments: