Kinesiske restauranter i Paris

Der er også en række sushi restauranter i Paris.Af de mange kinesiske restauranter i Paris, Frankrig, nogle blend parisisk og kinesiske indretning, mens andre holder sig til en mere traditionel kinesisk vibe. Prisen på en gennemsnitlig hovedret kan være dyrt - op til $ 100 - afhængig af, hvor du går. Mange kinesiske restauranter i Paris også anvendes til andre asiatiske regionale retter samt kinesisk mad. TangTang serverer kinesiske og andre asiatiske retter. Priser kan være en smule dyrere - den gennemsnitlige hovedret er $ 65 - men god mad, et venligt personale og asiatisk-inspirerede indretning gør dette til en behagelig oplevelse. Restauranten er cigar-venlig og har en vinkælder. Forbehold er stærkt anbefales ifølge Zagat, både frokost og middag. Hunde er tilladt, større kreditkort accepteres og et privat værelse til rådighed. Menu højdepunkter kan nævnes Poulet fermier (kylling) og bar gitter (fisk), mynte is (snebold) og nougat dessert. Prix ​​fixe menuer, som tilbyder hele måltider til en fast pris, og smage menuerne er også muligheder. Et interessant aspekt ved spisning på Tang er, at ejeren bruger menuen som en "" udgangspunkt "," Zagat siger, og vil tilberede nye retter til dig uden ekstra omkostninger. Dress kode er opskalere kausal. Tang er åben fra 7:00 til 10:30 mandag, kl til 2 pm og 7 til 22:30 tirsdag til lørdag og 7 til 10:30 Søndage.







Tang



125, rue de la Tour



Paris, Frankrig 75016



01-45-04-35-35



restaurant-tang.fr Chez VongChez Vong blander kinesiske og parisiske udsmykning, med kinesiske keramik, lanterner, bambus skærme og parisisk stil eksponerede stenmure. Restauranten serverer frokost og middag, og den gennemsnitlige hovedret pris er 25 dollar. Menu højdepunkter kan nævnes Rock Lobster med ingefær og Peking-stil lakeret and. Forbehold er stærkt anbefales, ifølge Zagat. Dress kode er opskalere kausal, og større kreditkort accepteres. En privat værelse til rådighed, som det er udendørs siddepladser på terrassen / dæksareal. En prix fixe menu tilbydes til frokost. Chez Vong er åben kl til 2:30 pm og 7 til 11:15 mandag til lørdag.







Chez Vong



10, rue de la Grande Truanderie



Paris, Frankrig 75001



01-40-26-09-36



chez-vongdotcom Chen Soleil d'EstChen Soleil d'Est er en cigar-venlig kinesisk restaurant, der serverer frokost og middag og omfatter en smagning menu. Den gennemsnitlige pris for en hovedret parabol er 100 dollars. Menu højdepunkter kan nævnes pekingand, salt-og-peber frølår og koldt / varmt grønt æble dessert. Hunde er tilladt, dress code er casual,



en privat værelse er til rådighed, og større kreditkort accepteres. A prix fixe menu tilbydes til frokost. Timers drift er middag til 10:30 mandag til lørdag.







Chen Soleil d'Est



15, rue du Théâtre



Paris, Frankrig 75015



01-45-79-34-34

0 comments: