Coach Tours i Wales

Wales er et land, hvor du kan få øje masser af middelalderlige borge.Som et lille område i Det Forenede Kongerige, tilbyder Wales attraktioner, der kan udforskes på busrejser. Nogle af disse attraktioner omfatter smukke udsigt over landskabet og kysterne, byen Cardiff, den gamle by i Caernarfon og den største tæthed slotte pr mile i Europa. Hjertet af WalesThis fem eller otte dages ferie fokus på Dinas-Mawddwy, Tywyn, Cambrian Mountains og Aberystwyth, der starter fra Llandrindod Wells. Turen inkluderer bus rejser, hotelophold, reserverede pladser på turné trænere, entrépriser, komplet bagagehåndtering og gratis lokale mellem punkterne. En hel dag er reserveret til havet nær Aberystwyth, hvorfra du kan tage et valgfrit tur af Great Little Trains of Wales '. Hvis du bestiller turen slutningen af ??august kan du nyde den årlige victorianske Festival med sin kostumer, dekorationer og lokale fødevarer. Den fulde dage rundvisning på Cambrian bjergene inkluderer et besøg til Machynlleth, placeringen af ??den første walisiske Parlamentets, Devil's Bridge og i løbet af sommeren en valgfri ride på Vale af Rheidol Steam Railway.







The Heart of Wales



Door2Tour



14 Nye Hythe Lane



Larkfield, Kent



ME20 6AB, Det Forenede Kongerige



0845-956-9686



door2tourdotcom walisiske ExperienceThis femdages tur giver dig mulighed for at nyde den smukke natur, herunder underholdning, damptog gennem bjergene og smag Wales menuer om eftermiddagen. Turen inkluderer besøg i Aberystwyth, Elan dalen, walisisk kor Aften, Vale af Rheidol og en gallamiddag. På mandag, er der check ind på Glen Usk Hotel. Tirsdag er en hel dag på Aberystwyth, med sine strande, slot, universitet og promenade. Om eftermiddagen er der en tur med Great Little Trains Wales. Den næste dag er en fritids-en på Llandrindod Wells, herunder en gallamiddag med walisiske Kor og lokal mad og drikkevarer. På torsdag vil du besøger Elan-dalen og Royal walisiske Crystal Factory. Prisen for turen inkluderer entré på alle de nævnte steder og indkvartering på udvalgte hoteller.







Walisiske Oplev



Door2Tour



14 Nye Hythe Lane



Larkfield, Kent



ME20 6AB, Det Forenede Kongerige



0845-956-9686



door2tourdotcom romerne, floder og RuinsThis Turen starter med et besøg Storbritanniens bedst bevarede romerske by, Caerleon. Du kan udforske badehus, amfiteater, hvor kampe med gladiatorer fundet sted, og National legionær Museum, med en stor samling af keramik og våben. Du vil derefter krydse Wye and Usk Rivers til at nå cistercienserkloster Tintern Abbey. Efter frokost på Abbey Mill Craft Center, kan du gå på bredden af ??floden Wye og besøge Raglan Castle, en sen-middelalderlig fæstning. Turen inkluderer gebyrer for alle de nævnte turistmæssige målsætninger.







Romerne, Floder og ruiner



SeeWales



53-59 Despenser Street



CF11 6AG Cardiff, Wales, Det Forenede Kongerige



0044-2920-227-227



seewalesdotcom / romans-floder-ruins.asp

0 comments: