Ture af Chateau de Versailles

Chateau de Versailles er lukket om mandagen.Opførelse af Chateau de Versailles begyndte i 1661, fastsat af kong Ludvig XIV af Frankrig. Chateau de Versailles var den kongelige residens franske adel, og i 1682 blev det sæde for den franske ret og regering. Marie-Antoinette besat Chateau de Versailles under hendes regeringstid som dronning og havde en lille landsby bygget på grund som en retræte. Andre attraktioner omfatter The Hall of Mirrors, The Gardens, The Grand og Petit Trianon. Ture af Chateau de Versailles er til rådighed hele året. Paris Vision Tour Chateau de Versailles har weekend springvand shows fra april til oktober.Paris Vision tilbyder guidede, fuld-dagsture af attraktionerne på Chateau, herunder Groves af palæet's Mark om sommeren og Grand Parc om vinteren. Ture afgår fra organets adresse i Paris, og transport til Chateau de Versailles gives på en minibus. Frokost på La Petite Venise restaurant er inkluderet i turens pris. Priserne starter ved ca 149 dollars per person, som i 2010, og der er specielle priser for børn yngre end 12.







Paris Vision



214, rue de Rivoli



75001 Paris



33 1 42 60 30 01



en.parisvisiondotcom Viator Tour Chateau de Versailles ligger 12 miles vest for Paris.Viator tilbyder små grupperejser (otte personer og mindre) af Chateau de Versailles. Prisfastsættelse includes hotel afhentning i centralt beliggende hoteller i Paris, transport og hotel drop-off efter turen. Halvdags og heldags ture er tilgængelige, med valg af morgen eller eftermiddag tidsintervaller. Heldags ture er guidede, og halv-dages tur gæster er forsynet med en audioguide, der udbydes på otte sprog. Heldags ture inkluderer frokost på La Petit Venise restaurant. Prisfastsættelse, som i 2010, begynder ved 106 dollar pr person.







Viator



600 Townsend St.



San Francisco, CA 94103



866-648-5873



viatordotcom Tour and Company Associates Tour Skulptur, udsmykkede møbler, udsmykning og kunstværker findes på dette vartegn.Tour og Firma Associates tilbyder fire timer guidede ture af Chateau de Versailles. Hotel afhentning, transport-og hoteltjenester drop-off er inkluderet i turens pris. Denne guidede tur besøger Versailles Garden og Royal Apartments. Priserne, som i 2010, begynder ved 107 dollar per person. Børn under 3 er gratis. Turen fungerer ikke den 1. maj, 25 December or 31 december.







Tour and Company Associates



13 North Saint Clair St.



Toledo, OH 43.604



419-244-6440



sightseeing-ture-in-parisdotcom

0 comments: