Hoteller i Kavaje, Albanien

Albaniens flagKavaje ligger på bredden af ??Adriaterhavet i Albanien, hvor somrene er lange, vedvarende næsten 200 hundred dage. Kavaje's middelhavsklima bidrager til en overflod af evergreens, herunder alpine graner og høje fyrretræer. Kavaje naturlige kulisse giver en førsteklasses beliggenhed for udvej hoteller beliggende midt i vinden kommer ind fra Adriaterhavet og de skyggefulde fyrretræer truende over landskabet for en følelse af lyssky ro. Bjergkæder surround Kavaje's nord-syd og centrale områder med udsigt, som fortsat trække besøgende fra hele verden. Vela Hotel Adriatic SeaThe Vela Hotel, beliggende på kysten af ??Adriaterhavet er et smukt 21-room moderne hotel bygget i 2006. Glas og hvide ramme arkitektur giver dette hotel en funklende frisk atmosfære med let til stranden. Hotellet kan prale med en italiensk / albansk restaurant og tre barer samt en swimmingpool dykket ned tre store sektioner med en gangbro bro gennem centrum. Værelserne er luksuriøst forenkles med moderne møbler og en flair for rent moderne indretning. Morgenmad er inkluderet i satserne og børn under seks indkvarteres uden. Børn i alderen fra seks til 11 bo på en 50 procent rabatpris.







Vela Hotel



Rruga pr Plazh



Golem, Durres Albanien



+355 0 578 62296



velahotelalbaniadotcom Akropoli Hotel View over Adriaterhavet SeaThe Akropoli Hotel er et rolig beliggende langs Adriaterhavet kysten. Hotellet har en swimmingpool med frodige landskabspleje, en basketballbane og en beach-volley ball domstol. Moderne værelser med bløde lædermøbler er udstyret med Wi-Fi og alle forventede faciliteter er nødvendige for ferie samt forretningsrejsende. En virksomhed Foredragssal rumme 40 gæster sammenkomster. Nem adgang til hotellets's italiensk / Albanian restaurant gør spisning during conventions pleasurable og bekvemt.







Akropoli Hotel



Golem, Durres Albanien



+355 52 262300 or 355 578 62.142



akropolihoteldotcom Hotel Dolce Vita Adriaterhavet shoreThis store 50-værelses hotel er det ideelle ferie, eller konvention stedet for umiddelbar adgang til alt nødvendigt for at arbejde eller leg. Hotellet har tre albansk / Det Europæiske restauranter og et pizzeria samt fire barer, et diskotek og en fuldstændig træningscenter for at blive i form på ferie. Værelserne er lyse, lyse og omhyggeligt rene med bløde hvide lædermøbler. Faciliteterne omfatter Wi-Fi og fuld room service. En stor swimmingpool anlagte med rigelige botaniske livet giver hotellet et rige tropiske atmosfære hvor børn er velkomne til at plaske, og afspil. Blomsterhaver og træer omgiver hotellet grunde til skygge og en følelse sindsro.







Hotel Dolce Vita



1 km NGA Shkembi i Kavaje



+355693213929



hoteldolcevita-aldotcom Mali Robit Resort Solnedgang over Adriaterhavet seaSurrounded by duftende pinjeskove og ligger mellem Adriaterhavet kysten linje og kystnære bakkerne, Mali Robit Resort er et paradis etablering byder 56 lejligheds-stil rum og fem villaer. Mali Robit Resort ligger kun 10 minutter fra downtown shopping og restauranter, men dens praktiske adgang til stranden indbyder til at nyde de bedste af begge verdener. The Chateua Linza Hotel er en del af Mali Robit Resort lejlighed samling. Indretning, er moderne, frisk og ren med særlig vægt på personlig bekvemmeligheder, herunder ultra bløde luksus badekåber "," bygger du ejer "" forfriskning centre, spa bad leverancer og W-Fi. Hotellets restaurant kan prale af en internationalt køkken menu og en bar med en panoramisk udsigt over Adriaterhavet. Receptionen service er tilgængelig 24 timer i døgnet, og transporten er i klar til sight seeing udflugter.







Mali Robit Resort



Kavaje, Albanien



+355 694055558-692024734



malirobitresortdotcom Hotel California Klart vand ved Adriaterhavet SeaThe Hotel California tilbyder 56 værelser omgivet i moderne indretning i varme indbydende toner med et blødt og stemningsfuldt lys. Værelserne har Wi-Fi og alle forventede moderne bekvemmeligheder. Hotellet grunde Funktionen to swimmingpooler, spa sauna, Workout, business konference rum, café og kaffe butik og to restauranter tilbyder udendørs-og indendørs spisning til internationale retter og skaldyr. Ekspansive Gardens og siddende områder invitere gæster til at udforske den begrundelse, inden du går ned til stranden for en dag afslapning det klare blå vand i Adriaterhavet.







Hotel California Resort



Mali i Robit



Kavaje



+ 355 68 20 17006



hotelcalifornia-aldotcom

0 comments: