Billige hoteller i Armagh, Irland

Erfaringen Irlands berømte rullende grønne bakker i disse billige Armagh hotelsArmagh er en lille by cirka 14.000 indbyggere i det nordlige Irland. En gammel hedensk og kristen tilbedelse site, er Armagh fyldt med historiske arkitektur, charmerende gader, og klassiske irske pubber, hvilket gør det en interessant afstikker under et besøg i Irland. Armagh tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder, hvoraf størstedelen er meget overkommelige og har rum til under 100 dollar. Hoteller i Armagh tendens til at være små kroer og bed & breakfast, så sørg for at booke på forhånd at sikre dig en seng. Hillview LodgeFriendly lokale ejere hilse dig på dette lille budget hotel i udkanten af ??Armagh. Værelserne er basale, men omfatter alle de væsentlige, herunder kabel-tv med dvd-afspiller, trådløst internet, og power showers. Hillview Lodge's afslappet, hyggelig spisestue tilbyder panoramaudsigt over det omkringliggende landskab og er til rådighed for private arrangementer såsom bryllupper, familiesammenføringer, og jubilæum parter. Golfspillere kan drage fordel af hotellets egen driving range that har en separat bås til privatundervisning. Hillview Lodge er beliggende inden for nem gåafstand fra centrum Armagh, hvor du vil finde masser af restauranter, barer og butikker.







Hillview Lodge



33 Newtownhamilton Road



Armagh, BT60 2pl



Irland



011-353-028-3752-2000



hillviewlodgedotcom Dundrum HouseDundrum House indtager en 18.-tallet georgianske herregård omgivet af 80 acres af ko og får landbrugsjord og rullende grønne bakker. På dette tre-værelses, 5.500 kvadratmeter kro, kan du koble af og nyde freden og roen af ??irsk livet på landet langt fra nogen stor by. Morgenmad og middag serveres i hotellets elegante spisesal med en restaureret 19. århundrede loft. Værelserne har udsigt over de omkringliggende landbrugsjord, badeværelser, trådløs Internet og hyggelige sengetøj. Gæster kan nyde brugen af ??Dundrum House's fuldt udstyret køkken med ovn, køleskab, mikroovn, opvaskemaskine og bestik. Hotellet har også et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler til fri afbenyttelse.







Dundrum House



Dundrum Road



Tassagh, Co Armagh BT60 2NG



Irland



011-353-028-3753-1257



dundrumhousedotcom Dean's HillThis charmerende georgianske hus ejet af Jill og Edward Armstrong går tilbage til 1760 og er beliggende kun en kort gåtur fra det historiske centrum af Armagh. Oprindeligt hjemsted for Armagh domkirkens senior præst, Dean's Hill indtager en fantastisk plot med frodig landbrugsjord fremhæves af påskeliljer og modne træer. Antikke møbler, prints og kunstværker tilføje til hotellets rustikke charme. Dean's Hill's rimeligt prissat værelser har badeværelser og bløde håndlavede tæpper. Til morgenmad, kan gæsterne nyde friske æg og hjemmelavet marmelade fra Dean's Hill Farm. Hotellet har også tennisbaner, have og boules. Armagh Planetarium sidder ved siden af ??hotellet, og det rolige by på landet sikkert får sin rimelige andel af klare, stjerneklare nætter.







Dean's Hill



College Hill



Armagh BT61 9DF



Irland



011-353 - 028-3752-4923

0 comments: