Hoteller i nærheden af ??Togstationer i Rom, Italien

Colosseum er blot en af ??Roms seværdigheder.Rom er en af ??verdens mest berømte byer og er fyldt med historiske steder, herunder Colosseum, Forum Romanum og Vatikanstaten. Uanset om du rejser fra inden for Italien eller fra et andet land, ankommer næsten alle tog i Rom Stazione Termini, og der findes masser af hoteller inden for et par minutters gang stationen. Hotel Astoria GardenThe Hotel Astoria Garden har fået sit navn fra sin smukke, private have, fuld af Middelhavet planter og appelsintræer. Hotellet blev bygningen tidligere hjem for en italiensk greve og skønt en omfattende renovering har bevaret nogle originale træk, herunder 200-årige jern og marmor trappe. Nogle værelser har balkon som vender ud mod haven. Hotellet ligger tæt på Termini stationen, hvilket gør alle Roms seværdigheder tilgængelige via de underjordiske system, men dets placering i et fredeligt område giver mulighed for tilbagetrækning fra den travle by.







Hotel Astoria Garden



Via Bachelet 8 (tidl. Via Varese)



00185 Roma



Italien



011-39-06-44-69-908



hotelastoriagarden.it Daphne RomeThe Daphne faktisk er to små boutique hoteller, beliggende inden for tre minutters gang fra hinanden, og omkring femten minutters gang fra banegården Termini. Barberini metrostation er kun en minut væk. Af Daphne Trevi har til huse i en 18. tals bygning med dens oprindelige spiral marmortrappe --- advares, der ikke er nogen elevator. Nogle værelser har delt badeværelse. Daphne Veneto er i det 19. århundrede bygning, og alle værelser har en privat badeværelse. Begge Daphne hoteller ligger kun få minutter fra nogle af de store seværdigheder på Spanske Trappe og Trevi-fontænen. Ejerne formål at give en personlig service til gæster, herunder anvendelsen af ??en mobiltelefon under dit ophold, og rådgivning om ethvert aspekt af at besøge Rom.







Daphne Rom



Via di San Basilio 55



00187 Roma



Italien



011-39-06-8-4-0086



Daphne-romedotcom Hotel MarsalaIf penge er stram, kunne Hotel Marsala være et godt valg. Beliggende kun 100 meter fra togstationen Termini, er det 2-stjernede hotel priser for budget rejsende. De 41 værelser er indrettet i en enkel, men moderne stil og har aircondition --- en vigtig betragtning, hvis du planlægger at besøge i de varme sommermåneder. Hvis du bestiller online, er morgenmad inkluderet i prisen på dit værelse, mens børn under to ophold gratis. Fra den underjordiske station ved Termini kan du nå alle Roms seværdigheder med legende lethed.







Hotel Marsala



Via Marsala 36



00185 Roma



Italien



011-39-06-44-41-262



hotelmarsalaromedotcom

0 comments: