Venedig Hoteller af Port

Staying nær Venedig, snarere end i Venedig, kan spare penge.Venedig, Italien, er hjemsted for en af ​​de travleste krydstogt havne i hele Europa, ifølge EuropeForVisitorsdotcom. Havnen ser mere end 700.000 passagerer om året. Snarere end at betale de højere priser for en af ​​de hoteller på den historiske ø, overveje at udsætte på fastlandet på en billigere hotel nær havnen. Hotel Laguna PalaceLocated nær havnen, Hotel Laguna Palace tilbyder central adgang til vigtige attraktioner og tjenesteydelser i området. Ligger kun 10 minutter fra historiske Venedig og nær togstationen Mestre og Marco Polo Lufthavn, Hotel Laguna Palace er faktisk to bygninger dækket med den største glastag i hele Europa. Hvis man er interesseret i at rejse til den historiske centrum med båd, er en menneskeskabt kanalen mellem disse to bygninger, hvor kan du tage en båd. Hotellet er også hjemsted for Laguna Restaurant, som har et bredt udvalg af italienske fødevarer og vine til gæster og ikke-gæster.







Laguna Palace



Viale Ancona, 2



30172 Venezia Mestre (Italien)



+39 041 8296111



Mestre-hotel-Laguna-palacedotcom Best Western Hotel BolognaAnother hotel beliggende nær Venedig port er Best Western Hotel Bologna. Beliggende på tværs fra Mestre togstation, har hotellet fået eksisteret i mere end 100 år, som giver dig nem adgang til både Venedig og området omkring byen. Værelserne på hotellet er udstyrede med private badeværelser, trådløs internetadgang og wide-screen tv. Hotellet er også hjemsted for Da Tura Restaurant, og byder på lokalt dyrkede fødevarer, samt italienske oste og skaldyr. En gratis, kontinental morgenmad tilbydes dagligt for gæsterne også. Beliggende kun 10 minutter fra Venedig's Grand Canal, Best Western Hotel Bologna er en nem og problemfri måde at besøge området.







Best Western Hotel Bologna



Via Piave, 214



30171 Venezia Mestre



+39 041.931000



hotelbolognadotcom Marriott Courtyard Venedig Lufthavn HotelAlso beliggende nær havnen er Marriott Courtyard Venedig Lufthavn Hotel. Udviklet til både forretningsrejsende og turister, lufthavnen tilbyder airconditionerede værelser med trådløs internetadgang, nem adgang til lufthavnen og en daglig morgenbuffet. Det er også et godt sted at bo, hvis du er møde folk i lufthavnen eller flyvende et andet sted i Europa. Hotellet tilbyder også afslappet restaurant Da Mario, hvor der både venetianske og traditionelle italienske retter. Der er også mange restauranter mindre end en kilometer fra hotellet. Bedst af alt, Venedig turistdestinationer er inden for rækkevidde af hotellet.







Marriott Courtyard Venedig Airport Hotel



Via Triestina 170



Venedig Tessera, 30173 Italien



+39 041 5415022



marriottdotcom

0 comments: