Island Vandrerhjem

Ring Road omkranser bjergene i Island.Med aktiv vulkaner, store gletschere, gejsere og fjorde, synes Island, der skal Moder Natur's foretrukne laboratorium. Resultaterne er et sted med fantastiske og vilde skønhed, som er i stigende grad tiltrækker besøgende i det seneste årti, rapporterer Islands Turistråd. Vandrerhjem er blandt den brede vifte af overnatningsmuligheder til rådighed for besøgende, og kan ses i hovedstaden i Reykjaviks på historiske små byer eller endda isoleret locales på islandsk natur. Vestmannaeyjar unge HostelThe Vestmannaøerne der består af 18 små øer i den sydlige del af landet. Vestmannaeyjar Youth Hostel ligger i Heimaey, det eneste beboede ø. Den kan rumme 25 personer i fælles og private rum. Det tilbyder vaskeri, 24-timers reception, internetadgang, plader til leje, tv-stue, bar, have, morgenmad og selvforplejning køkken. Sejlads, fugle og hvalsafari, golf, vandring og ridning er nogle lokale aktiviteter. Daglige flyvninger i forbindelse Vestmannaeyjar byen til Reykjavik. En færgerute links øen til fastlandet, et rejse, der tager to timer og 45 minutter.Vandrerhjemmet er beliggende i byens centrum.







Vestmannaeyjar Youth Vandrerhjem



Sunnuholl



Vestmannabraut 28



900 Vestmannaeyjum



Island



011-354-481-2900



hostel.is Reykjavík DowntownLocated midt i hovedstaden i Island, til Reykjavik Downtown Vandrerhjem ligger kun få skridt fra den gamle havn, shopping gader og byens største attraktioner. Vandrerhjemmet tilbyder moderne indkvartering i fire-og 10-personersværelser, med gratis Wi-Fi og en gæst computer i receptionen, kaffebar, gæstekøkken, tv og stue. Der er også en-suite private dobbeltværelser. Receptionen er åbnet 24 timer om dagen, men tjek-in er muligt efter kun 2 pm internationale lufthavn er 31 miles væk.







Reykjavik Downtown



Vesturgata 17



101 Reykjavik



Island



011-354-553-8120



hostel.is Hvoll Youth HostelHvoll Youth Hostel er bekvemt ligger et par miles fra Ring Road, isoleret på et område tæt på Jökulsárlón glaciale søen og Skaftafell Nationalpark, som har vandfald birk og skov. Omgivelserne tilbyder mange muligheder for fugle-ser og vandring. Vandrehjemmet, som er egnet for kørestolsbrugere, kan rumme 70 personer i delt eller familieværelser. Der er en veludstyrede-køkken og grill faciliteter, men bemærk, at de nærmeste supermarked er 15 miles væk. Morgenmad er ikke inkluderet.







Hvoll Youth Hostel



Skaftarhreppur



880 Klaustur



Island



011-354-487-4785



hostel.is Korpudalur Ungdom HostelSet i en gammel gård, er Korpudalur Vandrerhjem omgivet af høje bjerge og vild natur i betagende område Vestfjordene. Vandrerhjemmet tilbyder overnatning til 22 personer, ark til leje, guest-køkken, cykeludlejning og opbevaring hus. Stedet er et paradis for cyklister og amatørornitologer, der kan observere mange arter af havfugle, spurve, ænder og ørne ifølge Hostelling International hjemmeside. Busser forbinder sted med Reykjavik tre gange om ugen. Den nærmeste by er Ísafjörður, omkring 10 miles væk, og hvor fly ankommer dagligt fra Reykjavik.







Korpudalur Youth Hostel



Korpudalur Kirkjubol



425 Flateyri



Island



011-354-456-7808



hostel.is Siglufjörður Unge HostelLocated i det nordlige område af landet, i midten af ??Siglufjordur byen, tilbyder dette hostel familie, kun-kvinder eller kun-mand Værelser, Kontinental morgenmad, lagner til leje, self-catering køkken og tv-stue. Siglufjordur plejede at være sild hovedstad af Island og er vært for sild Adventure Festival i august, hvor tusindvis af besøgende kommer. Hvert år i juli, holder byen sin Folk Music festival. Siglufjordur også er en ski destination, der tilbyder skiløjperne og langrend stier, som bliver vandrestier om sommeren.







Siglufjordur Youth Hostel



Adalgata 10



580 Siglufjordur



Island



011-354-467-1506



hostel.is

0 comments: