Weekend Tours i Paris

Eiffeltårnet er Paris 'mest kendte vartegn.Glemmer, hvad du tror, ??du kender Paris og oplev en weekend udforske de skjulte perler af "" lysets by. " Opfører sig som en parisisk og risikovillig til Paris 'største marked, spadsere gennem berømte film websteder og hvis du tør, søge efter spøgelser og spise i en borg er egnet til en konge. Disse ture vil efterlade dig opstemt og fuld af varige minder. Loppe MarketPerched på Paris 'nordside er Loppemarked, 17 miles af butikker med mere end 2.000 forretninger, der sælger varer fra hele verden. De to-timers vandretur vil næppe ridse overfladen af ??sine mange markedsområder. Kinesisk keramik, tysk legetøj, Art Deco smykker og tyrkisk gobeliner er nogle af de elementer til rådighed. Hvis du kan forestille dig det, så kan du sikkert finde det på marked. Åbent lørdag til mandag, i 2010 prisen er $ 15 med en grænse på 12 i en gruppe.







Croisine Bouteloup Grupper Service



30 Avenue Gabriel Peri



93400 Saint-Ouen



Frankrig



33-0-14-01-17-736



St-Ouen-tourismedotcom Ghost Ture af ParisVisiting Paris om natten, med sine dunkle gadebelysning og fine tåge fra Seinen, skaber en uhyggelig stemning for spøgelse jagt. Den uddannede guider, mange af dem er aktører og historikere, blandes legender om mord, spiritus og mysterier i en aften med kuldegysninger. Gå-tur tager dig til hjerneskal-foret Katakomberne, Theater de la Ville i søgning af sine spøgelse og hjemsøgte Pont Marie Bro, hvor en svigtet kvindes frøs ihjel. For mere end to timer, vil du opdage mange uforglemmelige steder af byen lysets mørkere side. Gebyret er 27,00 dollar inden 2010 satser, og turen er kun fredag ??og lørdag aften.







Mysterier i Paris



44 rue St. Denis



75001 Paris



Frankrig



33-0-97-72-18-210



mysteriesofparisdotcom Movie TourFilm buffs vil nyde en spadseretur gennem Paris steder i populære film. En professionel film, vejledning tager dig til at besøge den flodbred, hvor Amelie sprang stenene på vandet samt til købmand vist i "Delicatessen". " Turen besøger Jardin des Tuileries Park, hvor scenerne fra American film som "The Bourne Identity" og "" franske Kiss "blev skudt. Turen går gennem Seine-Saint-Denis område, der huser diverse special effects firmaer. De to-timers tur mødes om søndagen og de steder, ændre til at omfatte nye film steder. 2010-pris er $ 12,75.







Seine-Saint-Denis Tourist Board



140 Avenue Jean Lolive



93695 Pantin Cedex



Frankrig



33-0-66-06-50-9 27



tourisme93dotcom romantisk middag & Besøg på Vaux-le-VicomteImagine en romantisk middag på slottet Ludvig XIV bruges som en model for Versailles, det 17. århundrede Vaux-le-Vicomte. Turen bringer dig til det sydlige Paris for at nyde en middag på L'Ecureuil restaurant, en renoveret stabil blok. Bagefter vil du besøge slottets statelige værelser, så spadseretur gennem sine haver med 2.000 stearinlys til lys vejen. Turen er kun tilgængelig på lørdag og varer syv timer. Prisen er $ 215 per person til 2010 priser.







Ture og Co Associates Inc.



13 North Saint Clair St.



Toledo, OH 43.604



419-244-6440



sightseeing-ture-in-parisdotcom

0 comments: