Hoteller i nærheden af ??Calverley, England

Calverley er et landdistrikt by i West Yorkshire, som har overnatningsmuligheder for rejsende.Beliggende i Leeds Metropolitan området West Yorkshire, England, er landsbyen Calverley. Tusindvis af besøgende henledes Calverley hvert år, der opholder sig i det område hoteller, mens de udforsker sin historie og seværdigheder. Attraktioner inkluderer St. Wilfrid's Anglikanske Kirke, som går helt tilbage til det 11. århundrede, byggede Methodist Church i 1872, to golfbaner, og Calverley Gamle Hall som blev bygget for mere end 500 år siden. Værtens LodgeThe værtens Lodge tilbyder 14 værelser i det renoverede historiske Calverley Arms bygning, omgivet af frodige grønne haver. Inden for 10 minutter fra hotellet ligger attraktioner som Tropical World Leeds City Museum, Downtown Leeds, Royal Armouries Museum og Yorkshire Dales National Park. Samtlige værelser på dette anlæg er indrettet med store fladskærms-digital-tv, satellit-tv-stationer, hårtørrer, kaffe-beslutningstagere, elkedel, køleskab og mikrobølgeovn. En gratis morgenbuffet er til rådighed for gæsterne hver morgen.







Værtens Lodge



Calverley Lane



Calverley, Pudsey, Yorkshire



LS28 5QQ



Storbritannien



+44-8-4511-26043



innkeeperslodgedotcom The Calverley Arms LodgeThe Calverley Arms Lodge er en kombination traditionel engelsk pub og hotel som er beliggende i en have indstilling med en fantastisk udsigt Nedenfor Aire Valley. I gå afstand er den genopfriskes Leeds Liverpool kanalen mens 10 minutter er flere museer, og to golfbaner. Hver af de 10 værelser er udstyrede med en-suite, trådløst high-speed internetadgang, satellit-tv-stationer, stort fladskærms-tv, miniature køleskab, mikrobølgeovn, kaffemaskiner, elkedel og hårtørrer. En picnic område er sat udenfor på grund med picnic borde, omgivet af blomster haver. Pub tjener høj kvalitet vin, øl og måltider i elegante omgivelser med en pejs. En kontinental morgenmad er til rådighed for gæsterne hver morgen.







The Calverley Arms Lodge



Calverley Lane



Calverley, Pudsey, LS28 5QQ



+44-1-1325-57771



vintageinndotcon Hollins Hall, A Marriott Hotel & Country ClubSituated omkring 2 miles fra landsbyen Calverley i nabolandet Shipley, er Hollins Hall Marriott Hotel & Land Club. Et par minutter fra hotellet, er Cartwright Hall Art Gallery og Kirkstall Abbey. Dette hotel ligger på en stor have med lounging faciliteter hele vejen rundt. Alle værelserne på dette luksushotel, er forsynet med trådløs adgang til internettet, satellit-tv med førsteklasses-stationer, stort fladskærms-TV, topmadrasser, premium-sengetøj, mikrobølgeovne, miniature køleskab, kaffe beslutningstagere og elkedler. Andre faciliteter inkluderer en on-site golfbane, en indendørs opvarmet swimmingpool, en pool-side spabad, en kiddie pool, to restauranter og en lounge. En komplet gratis varm morgenbuffet til rådighed for gæsterne hver morgen.







Hollins Hall, A Marriott Hotel & Country Club



Hollins Hill



Baildon, Shipley



Bradford, BD17 7QW



Storbritannien



+44-1-2745-30053



marriottdotcon

0 comments: