Vin barer i nærheden Liverpool Street Station i London

Vinbarer dukker op omkring Liverpool Street Station i London.England er kendt for sine pubber, og drikker en halv liter øl efter arbejde er en indgroet vane. Dog i London, vinbarer, der oprindeligt et amerikansk koncept, bliver stadig mere populære. Vinbarer kan restauranter, der tilbyder en linie af drikkevarer bortset fra eller i samarbejde med et let måltid, eller de kan være traditionelle pubber, der har forgrenet ud i en anden slags drink. En vifte af vinbarer er beliggende nær Liverpool Street metro station. Corney & Barrow Wine Barthe Corney & Barrow Wine Bar åbner klokken 7:30 AM og tilbyder champagne breakfasts. Vinbaren har et brasserie frokost menu og lettere måltider om aftenen. I sommermånederne er det en grill og siddepladser på terrassen, med opvarmet halvtag. Corney & Barrow arrangerer også smagninger af både vin fra forskellige regioner i verden og specialiserede champagne. Restauranten kan lejes til specielle begivenheder.







Corney & Barrow Wine Bar



19 Broadgate Circle



London EC2M 2QS



011-44-20 7628 1251



Corney-barrowdotcon Jamies Vinbar BishopsgateJamies er en kæde af vinbarer i London tilbyder en anden stemning i hver bar. The Bishopsgate vinbaren ligger i Broadgate terrasse, og tilbyder udendørs siddepladser i de varmere måneder. Indendørs, er der en restaurant og en bar afdeling. The vine på Jamies kommer fra hele verden. Menuen er baseret på britisk hæfteklammer, med omsorg for at finde de bedste råvarer og ingredienser, som lokalt som muligt.







Jamies Bishopsgate



155 Bishopsgate,



London, EC2A 2aa.



011-44-20 7256 7279



jamiesbarsdotcon GrapeshotsThe vittigt navngivet Grapeshots ligger i Artillery Passage ("" grapeshot "" bruges i skibe kanoner). Det er en del af Davys gruppen af ​​vinbarer og vinhandlere, og var oprindeligt en traditionel pub. Restauranten har kun 30 pladser. Bortset fra en omfattende liste af vine fra hele verden, også i vinbaren serverer Davys husets vine. Maden er traditionel engelsk billetpris.







Grapeshots



2-3 Artillery Passage,



London E1 7LJ, Det Forenede Kongerige



011-44 20 7247 8215



davydotcon

0 comments: