Natklubber Tæt Manchester, Picadilly

Interessante rører gerne rattet i Manchester har bragt byen nyfundne opmærksomhed.I de seneste år Manchester, har UK blevet noget af en destination for det britiske trendy sæt samt internationale feriegæster, der søger en smagsprøve på de engelske natteliv. Med en blomstrende levende musik scene, en ung og hip befolkning og den største fodboldklub i alle de britiske, er der ingen undre Manchester er blevet et kulturelt uafgjort. Syd Natklub, Manchester broen ved Manchester Quay fører dig til de nye Rocco Forte Hotel Lowry.Dette ikke dikkedarer kælder pakhusstil natklub er en kort gåtur fra Manchester Piccadilly, og alle om musikken med live shows og DJ's hver aften spiller hip-hop, funk, electro, soul, punk rock, 50 rock 'n roll, og alt i mellem . The DJ regler på Syd, og det er den måde klubben ønsker det. Publikum er ungt og klar til kamp, ​​og de drikke flyde frit som har tendens til at være reglen i den britiske natklub scene. Forvent drukkenbolte.







Syd Natklub



4a South King Street



Manchester. M2 6DQ



+44-0161-831-7756



southnightclubdotcom De Star and Garter Old Manchester dominerer herunder etableret klubber som Star og Garter.Star and Garter er beliggende i en georgiansk bygning nogle få øjeblikke gang fra Piccadilly station i Manchester. Klubben roser sig af eksisterende ydersiden af ​​mainstream med indie musik, og en hipster crowd der butikker op religiøst for rimelig pris drinks og musikscene. Kendt som affyringsrampe for The Smiths, Star and Garter har været rundt og minder om en 80 East Village klub, CBGB's eller lignende. Forvent snavs, en blandet skare, god musik og en smag af lokal Manchester klub i gang.







Star and Garter



18-20 Fairfield St.



Manchester M1 2QF



+44-0161-273-6726



starandgarterdotcon den 42. Street Nightclub Times Square NYCThe 42nd Street Nightclub låner sit navn fra det tidligere center for vice og fortræd i byen New York. Dag New Yorks Time Square er en fantasi land Disney skuespil og kæder butikker med lidt skruestik at tale om, og det samme gælder for natklub i Manchester. Rettet mod de lokale studerende sæt, 42nd Street natklub har afsonet den lokale for omkring 20 år nu med en blanding af mainstream og indie musik og temafester som "legendariske 80's aften."







Den 42. Street Natklub



2 Bootle St.



Manchester



M2 5GU



+44-0161-831-7108



42ndstreetnightclubdotcon Matt & Phred Jazz Club Manchester klub sceneFor de mere modne publikum, Matt & Phred Jazz Club har levende musik seks aftener om ugen i elegante omgivelser omkring 15 minutters gang fra Piccadilly. Udover jazz, træk klubben poesi og litteratur begivenheder på en ugentlig basis, samt servering pizzaer og klub mad sammen med et komplet udvalg af drikkevarer. Operationelle i over otte år Matt & Phred's er et fantastisk sted for dem, der søger at undgå den gale studerende klubscene i Manchester, men har stadig en sjov aften i byen.







Matt & Phred Jazz Club



64 Tib St.



Northern Quarter



Manchester M4 1LW



+44-0161-831-7002



mattandphredsdotcom

0 comments: