Park hoteller i Lake Garda, Italien

Gardasøen tilbyder en smuk udsigt.Gardasøen, Italien, tilbyder besøgende dejlige attraktioner som vin barer og restauranter for voksne og temaparker for børn. Hvis du ankommer i løbet af sommeren vil du opleve den italienske sol og hypnotiserende udsigt over Gardasøen. Svømning og sejlads er til rådighed på søen. På landjorden, kan sportsentusiast nyde lokal tennisbaner og golfbaner. Under dit ophold på Gardasøen, har du en bred vifte af hoteller for at vælge fra. Villa SostagaVilla Sostaga bryster sig af sin elegance og boutique individualitet, som adskiller den fra homogenitet hotelkæder. The Villa har nitten værelser og en restaurant, som ofte værter harpe og violin duetter og klaver koncerter til at skabe et elegant atmosfære, som supplerer de omkringliggende og frodige, grønne haver. Du kan også slappe af i den udendørs swimmingpool, mens De tager i skønheden af ??Villa Sostaga og Lake Garda, i almindelighed.







Villa Sostaga



19 til 25084 Navazzo Fraz



Gargnano



Gardasøen



Italien







villasostagadotcom / Villa RosaThe Villa Rosa Hotel også kan prale af en smuk ved Gardasøen placering. Hvis du vælger Villa Rosa til dit hotel destination da kan du nyde den opvarmede og cirkulære swimmingpool omgivet af smukke haver. Restauranten har specialiseret sig i kødretter og frisk fisk og serveres foran søen. Vegetariske valgmuligheder er også tilgængelige.







Hotellet tilbyder også en træningscenter, et mødelokale og trådløs internetadgang på alle værelser.







Hotel Villa Rosa



Lungolago C. Battisti 89



25015 - Desenzano del Garda (BS)



Italien







hoteldesenzano.net / da / home.html Residence FloridaResidence Florida Hotel understreger sin nærhed til blå sø og de majestætiske bjerge.







Mens hotellet er lille og hyggelige, det giver en rummelig terrasse til solbadning, en swimming pool (og et andet mindre swimmingpool for børn), udendørs grill og ude kæmpe skak og bordtennis. Værelserne giver gæsterne med en fremragende udsigt over søen og de omkringliggende have og swimmingpool.







Residence Hotel Florida



Corso Zanardelli 113



25083 Gardone Riviera (BS)



Lago di Garda



Italien







hotelfloridaresidencedotcom / da / index.php

0 comments: