Italiensk Villa Madlavning Vacations

Bring smagen af ​​Italien med hjem ved at tilmelde dig en kokkeskole for din ferie.Det naturskønne landskab, gamle vartegn og eklektisk shopping er grund nok for de fleste mennesker til at besøge Italien, men for andre handler det om mad. Hvis du planlægger en tur til Italien, tage et par madlavning klasser vil bidrage til at sikre at du ikke siger farvel til de lækre måltider, er du sikker på at have. Flere organisationer tilbyder madlavning ferier, herunder madlavning lektioner fra professionelle kokke, alt sammen i den maleriske placeringen af ​​en italiensk villa. Italiensk Madlavning CoursesIf det traditionelle køkken i Toscana eller friske fødevarer af Middelhavet, som de fleste interesserer dig, kan Casa Ombuto og Torre del Tartufo madlavningskurser være den bedste muligheder. Begge steder er villaer i de toscanske bjerge, komplet med opvarmede pools og en smuk udsigt. Under oplæring af en lokal kok, vil du lære at lave fire-retters traditionel italiensk mad med økologiske, lokale råvarer, herunder hjemmelavet pasta og kager. Lektioner indeholde forslag på parabol præsentation og hvordan du parrer mad med en passende italiensk vin. Middelhavet madlavningskursus lægger vægt på italiensk madlavning for fedt-og kalorie-bevidste individer.







888-722-6901



italiancookerycoursedotcom Villa GaiaLocated in Seggiano, en middelalderlig landsby nær kysten, er Villa Gaia omgivet af en land kendt for sin rødvin, pecorino ost og økologiske olivenolie, det er det perfekte sted at lære ægte italiensk madlavning. En familie-run operation, denne villa tilbyder gæsterne mulighed for at lære alt fra hvordan du vælger den bedste og friskeste fisk og skaldyr til bagning traditionelle italienske brød. Dit ophold vil omfatte en tur i en gammel fiskerlandsby, shopping på en århundredgammel marked og et besøg i Pienza at prøve ægte Pecorino ost. De måltider, du lærer at lave mad i dette kursus er kendt som traditionelle toscanske bonde retter.







800-766-2390



villagaiacookingandwinedotcom Villa San MicheleSet i maleriske Firenze, er Villa San Michele hjem til en række madlavningskurser, herunder en særligt for børn og en kun for singler. Gæsterne har mulighed for at lære om alt fra hors d'oeuvres til dessert, fra at vælge de bedste ingredienser til at præsentere den perfekte plade. Selve villaen er en tidligere 15. århundrede klostret omgivet af haver med citrontræer og roser - en idyllisk romantiske omgivelser. "" Sine Buono Buonissimo! " kokkeskole er verdensberømt og fuldt bemandet flere gennemført italienske kokke.







800-237-1236



villasanmicheledotcom

0 comments: