Restauranter i Ile St. Louis, Paris

Går over Pont Saint-Louis efter frokost til at udforske Notre Dame.Dividere venstre og højre banker i Paris sit hjerte, Ile Saint-Louis ligger i midten af ??Seine-floden. En fra det 17. århundrede formål byplanlægning under regeringstid af Henry IV, i dag øen en oase af boliger ro midt i en travl by og lokker den sultne og nysgerrige tværs forbinder bro med utallige restauranter, caféer og smalle gader tigge at blive udforsket. Man Vieil AmiMon Vieil Ami er 500 meter øst Pont Saint-Louis og har specialiseret sig i sæson Alsace retter. En simpel interiør tan og sort vægge og møbler byder gæsterne velkommen, da de sidder og tilbudt et glas Pinot d'Alsace. Skønt ikke særlig højt, er 40 borde på Mon Vieil Ami (min gamle ven) tæt sammen, hvilket gør dette til en levende sag. Menupunkter er sande til Alsace regionen med en overvægt af rodfrugter samt svinekød, stegt kylling og surkål - den mest oplagte tegn på alsaciske retter tyske forbindelser. En daglig speciel tilbydes. Fra 2010, er man Vieil Ami åben frokost ved 2 pm, middag 6:30 til 23:00, og er lukket mandag, tirsdag og i tre uger hver i løbet af august og januar. Ankommer klædt tilfældigt, men overlader din T-shirts derhjemme.







Man Vieil Ami



69 Rue Saint-Louis en l'Ile



75004 Paris, Frankrig



011-33-01-40-46-01-35



mon-vieil-amidotcom Brasserie de L'Ile Saint-LouisThe Brasserie l'Ile Saint-Louis er oppe på et hjørne direkte på tværs af gaden fra Pont Saint-Louis. Populær blandt turister, er dette afslappet sted til et ideelt sted til folk se, observere forbi både på Seinen, og lyt efter Buskers spiller violiner på broen. Udenfor en pakket bataljon af små borde og stole byder gæsterne velkommen, mens en rød fortelt giver minimal skygge. Indvendigt plader servere i knæ-længde forklæder, overhead fans og en lang bar i træ med kobberkedler og vises ovenfor skaber stemning. Menupunkter magert konsekvent overfor traditionel landet billetprisen og omfatter den allestedsnærværende bøf og frites (fransk frites), store flasker Perrier, cassoulet (en bønne ragout normalt indeholder svinekød), Stingray med stel af bruneret smør samt et stort udvalg af is og kager. Fra 2010, er Brasserie de I'Ile Saint-Louis lukket om onsdagen, åbent hver anden dag fra middag til midnat og er lukket i løbet af august måned. Ankommer klædt skødesløst og bringe din hund, hvis du vil.







Brasserie de l'Ile Saint-Louis



55, Quai Bourbon



75004 Paris Frankrig



33-01-43-54-02-59 Le Fin GourmetLe Finland Gourmet er sydøst for Rue des Deux Ponts i midten af ??øen. Rustikke arkitektur mødes moderne indretning i Le Fin Gourmet, da gæsterne bliver budt velkommen af ??hvælvede lofter, vægge af natursten, mursten gulve og rødt læder-støttede stole med linned-topped tabeller. Derudover denne restaurant giver lige nok plads mellem bordene for dem, der søger en romantisk middag. En foranderlig sæsonbestemt menu tilbyder neo-klassisk fransk mad, herunder grillet svinekød bøf med endivie, brændte figner med honning is, tandsten af ??rejer i løbet af foråret og vinteren cremen af ??linsesuppe. En champagne menu byder på passende tilbehør til din valgte parabol. Fra 2010, er Le Fin Gourmet åben frokost og middag fra kl til 2:30 pm og 19:00 til 10:30, onsdag til søndag. Restauranten er lukket mandag og tirsdag. Ankommer klædt stilfuldt.







Le Fin Gourmet



42 Rue Saint-Louis en l'Ile



75004 Paris Frankrig



33-01-43-26-79-27



lefingourmet.fr

0 comments: