Familie Rejser til Frankrig

Se det berømte Mona Lisa maleri under et ophold i Paris.Mange europæiske familieferie muligheder er tilgængelige for ture i Frankrig. Cykling ferier tilbydes til familier, der nyder eventyr rejse og giver deltagerne mulighed for at træffe turistattraktioner såsom maleriske landsbyer og smukke landskaber. Familier, der foretrækker byen kan bogen familie ture med Adventure Disney, som tilbyder London og Paris ferier. Loiredalen Cykling VacationAustin-Lehman Adventures har en otte-døgnet, syv-nat Frankrig cykling familieferie i Loire-dalen. Bugter sig gennem skove, vinmarker, marker med solsikker og roligt landsbyer, cykel til kong Francois I's Chateau de Chambord, og som selskabets hjemmeside hedder "," tælle trapper i den storstilede 440-værelse ejendom. " Voksfigurer af kong Karl VII og Anne af Bretagne blandt andre er til rådighed for visning på Chateau de LANGEAIS. Du kan også ride på Le Clos Luce i Amboise, den sidste bopæl i Leonardo da Vinci, og beundre hans utallige opfindelser, herunder forgængere til den moderne dages hænge svævefly og faldskærm. Kajak langs Vienne-floden er en af ​​mange andre aktiviteter familier kan nyde.







Austin-Lehman Adventures



PO Box 81025



Billings, MT 59108-1025



800-575-1540



austinlehmandotcom Avignon Familie Cykling TourThis fem dage, er fire-nat Provence cykeltur baseret i Villeneuve les Avignon, lige overfor Rhone-floden fra Avignon. Villeneuve er et relativt roligt område med historiske steder og gamle gader og er kun 5 minutter væk fra centrum af Avignon. Besøgende har deres valg af overnatningssteder enten to-stjernet eller deluxe fire-stjernede hoteller i Villeneuve. Turen giver gæsterne med forskellige ruter for at udforske landskaber og landsbyer nord, syd og vest for Avignon. Potentielle tur højdepunkter vin landsbyen Chateauneuf du Pape og landsbyer i Pont du Gard, St. Remy de Provence, Tarascon, Barbentane, Graveson og Tavel. Forlystelser er skræddersyet til at imødekomme dine behov.







Avignon Familie Cykling Tour



8502 E. Via de Ventura # 124



Scottsdale, AZ 85258



ller



35 Ave. De Marchal De Lattre De Tassigny



34400 Lunel, Frankrig



800-960-2221



discoverfrancedotcom England og Frankrig Familie VacationExplore både Frankrig og England i syv dage med din familie ved at booke en rejse gennem Adventure Disney. Turen starter i London og indeholder dobbeltdækkerbus ture på-din-egen efterforskning af byen, engelske High te og en rundvisning i Tower of London, blandt andre aktiviteter. Så tager aa toget under Den Engelske Kanal til Frankrig og nyde brød af Frankrigs berømte Paul's Boulangerie om bord. Begynd dit ophold i Paris hos aftensmad, mens børnene nyder deres egen private middag og en Disney film. Rejser til Versailles og tage en privat rundvisning i Le Château de Versailles, som omfatter den berømte Hall of Mirrors. Yderligere aktiviteter omfatter ture i Paris og frokost på Eiffeltårnet.







Oplevelser ved Disney



Postboks 61010



Anaheim, CA 92803-6110



800-543-0865



abd.disney.godotcom

0 comments: