Ferieboliger i Frankrig

Vælger en ferie i en fredelig fransk landsby.Frankrig omfatter flere oversøiske territorier, men kontinentale Frankrig beskriver fastlandet område i Europa plus offshore øer. For en mild klima med moderate regnmængder, leder til den vestlige områder af Dordogne og Loire, hvor du kan leje et slot eller i et land hytte til din ferie. Østsiden har varmere somre og koldere vintre end i vest, mens den sydlige kyst har en mere middelhavsklima og højere vintertemperaturer. Begge disse områder har en bred vifte af feriehuse til rådighed, fra den traditionelle til det ultra-moderne. Central: Bourgogne og Loire ValleyThe centrale del af Frankrig er et velkendt vingård regionen også berømt for sine store slotte. Besøg Bordeaux, midt i den franske vinindustri, eller tage en dagstur til Futurescope temaet del ved Poitiers. Lej en 18. århundrede «" Orangeriet "" i privat grund af et slot eller en restaureret og renoveret tidligere smedje på en herregård.







L'Orangerie au Chateau de Charras



Charras



Poitou-Charentes



Charente



Frankrig



011-44-774-777-2004



gitedotcom







Les Noyers a la Bouliniere



La Trimouille



Poitou-Charentes



Vienne



Frankrig



011-3354-991-7547



gitedotcom Sydøst: Provence og Cote d'AzurThe Franske Riviera kan prale af traditionelle boliger og provencalske villaer på smarte Cote d'Azur eller i naturskønne omgivelser. Marseille er den ældste by i Frankrig og har mere end 20 sandstrande. Cliffbird er en stor, moderne villa med en privat pool og enestående havudsigt.







Cliffbird



Marseille



Bouches-du-Rhone



Endoume



Provence. Frankrig



011-3365-036-4823



ferie-rentalsdotcon sydlige Frankrig: Languedoc-RoussillonThe Middelhavets strande i denne solbeskinnede området er verdensberømte. Sydfrankrig også er en velkendt vinproducerende region og har flere lufthavne, der betjenes af lavprisflyselskaber. Les Hirondelles er en luksus villa i det historiske vin landsby Fitou, 10 minutter fra sandstrande. Det har en privat pool med en stor solterrasse og er fuldt air-condition - en vigtig funktion i dette område, som får 300 solskinsdage om året.







Les Hirondelles



Fitou



Aude



Languedoc-Roussilon



Frankrig



44-1323-811-0101



holidaylettingsdotcon Dordogne og the WestPeaceful landsbyer, fremragende franske land køkken, og den blide, langsomme tempo i landet er de vigtigste elementer i dette område. Slotte, gårde og traditionelle landhuse er tilgængelige som ferieboliger. Lej en 17. århundrede herregård med en pool og en tennisbane eller en lille bondegård hytte eller Gite på en privat ø.







Bardouly



Bergerac



Dordogne



Aquitaine



Frankrig



44-777-622-7114



ownersdirectdotcon







Ile de Patiras



Nr. Pauillac



Gironde



Medoc



Frankrig



33-67-619-6385



ownersdirectdotcon

0 comments: