Vinter Tours i Schweiz

Se Swizterland dramatiske sneklædte toppe på en vinter tur.Schweiz er kendt for vintersport, såsom skiløb, og for dens bjerge, som Matterhorn og Mont Blanc. Den dramatiske schweiziske landskab er meget imponerende om vinteren, når det er dækket af sne. Mange tour selskaber leverer vinter ture til området, ofte udført med tog til sikrere rejser, og de kan omfatte skiløb, julemarkeder, og den berømte Glacier Express jernbane. Edelweiss ToursEdelweiss Tours tilbyder to ni-dages ture i Schweiz i vintermånederne: Alpine Ski Tour og julemarkeder tour. Ski tur omfatter fem dages skiløb i Matterhorn og Jungfrau ski områder, samt sightseeing i Zürich, Bern, Thun og Luzern. Julemarkedet turné, som finder sted i begyndelsen af ??december hvert år, omfatter besøg på forskellige schweiziske marked, samt julekoncerter, en svævebane tur i Alperne, og en nat i slæde. Turens pris omfatter alle boliger, halvdelen af ??dit middage, et tour guide, indgang til museer, en schweizisk rail pass, tag op i lufthavnen, og svævebane billetterne.







Edelweiss Tours



16204 SW 104:e Ave.



Tigard, ELLER 97224



971-506-7177



edelweisstourdotcom Schweiz Rejse CentreThis Storbritannien-baseret selskab et datterselskab af den schweiziske jernbaner, tilbyder jernbane ture i Schweiz. Rejsende kan i et vilkårligt antal vinter ture, der spænder fra tre til seks dage i længden. Turene omfatter toppen af ??Schweiz Winter en udforskning af de schweiziske bjergtoppe og højdepunkter Schweiz i Winter, som besøger Zürich, Interlaken og Jungfraujoch. Som et minimum omfatter ture tur / retur flybilletter fra England, overnatningssteder, morgenmad, togbilletter, og en kulstof offset bidrag.







Schweiz Travel Center



30 Bedford Avenue, 1. sal



London



WC2E 9ED



Storbritannien



011-44-0207-420-4934



stcdotcon Glacier ExpressThe Glacier Express er ifølge jernbanelinjen hjemmeside, den mest kendte jernbanen på verdensplan. Det kører mellem Zermatt og St. Moritz i Schweiz bjerge, gennem "" 91 tunneller og på tværs af 291 imponerende broer. " Jernbanelinjen tre-dages tur inkluderer en lufthavn overførsel, en præmie pladsbillet, indkvartering i St. Moritz og Zermatt, og morgenmad. Billetter til valgfri udflugter på kabel biler kan købes hos en rabat med denne pakke. Frokost kan købes på toget, og kan reserveres på forhånd. Ture opererer i hele vinteren, tjekke firmaets hjemmeside for ledige datoer og tidspunkter.







Glacier Express



Matterhorn Gotthard Bahn



Bahnhofplatz 7



CH - 3900 Brig



Schweiz



011-41-0-27-927-7777



glacierexpress.ch

0 comments: