Træskærerkunst Tours i Europa

Træskærerkunst ture og erfaringer tilbydes i hele Europa.Hvis du har en forkærlighed for træskærerarbejder og ønsker at vide mere eller selv prøve din hånd på denne ældgamle kunst, så er der steder i Europa, tilbyder denne oplevelse. Eksperter vil lære dig teknikker, tage dig med på ture i workshops og vise dig smukt træ udskåret bygninger og monumenter. Du vil observere træudskæringer fra usædvanligt at det sublime i et virkeligt autentiske omgivelser. Brienz (Berner Oberland) Oberland har skovklædte bjerge ideel til vandreture.Brienz i Schweiz er midt i Oberland træskæring. Huggler's træskærerkunst fabrik åbent for besøgende, og workshops foregå på Woodcarving Skole og Museum på Kantonale Schnitzerschule Brienz. Den er åben 08:00 til 11:00 and 14:00 til 17:00, mandag-fredag. Der er også flere træskæring butikker og studier i byen, hvor du kan besøge. En violin-skolen er også åben for besøgende. Andre attraktioner i Brienz incude søen Brienzersee, og skovklædte bjerge, vandreture og sejlads er populære turistområder tidsfordriv. Brienz sidder mellem Luzern og Interlaken og kan tilgås af bilen, tog eller i sommermånederne, med en damper båd på søen. Til at arrangere besøg og ture ved at kontakte Brienz turistkontor hvis personale skal kunne hjælpe dig.







Brienz Tourismus



Hauptstraße 148



3855 Brienz, Schweiz



011-41-033-952-80-80



Brienz-tourismus.ch Woodcarving Transylvania Maramures i Rumænien er en perfekt ramme for en træskærerarbejde kursus.Transsylvanien Levende tilbyder en træ-udskæring rundtur i Maramures regionen, som er berømt for sin træ arkitektur og træskærerarbejde. Woodcraftsmen stadig arbejde i traditionelle værksteder, og regionen kan prale træ kirker og Maramuresean porte, som er helt udskåret i træ. Under turen, lærer woodcraftsman Grigore Tulean om træskærerkunst, historien om træ, hvilken type træ at bruge og træ-udskæring instrumenter. Kurserne er for begyndere og mellemliggende studerende. Kurserne afholdes i Sacel landsby med indkvartering og morgenmad i et 2-stjernet pension. De rumænske huser denne bolig integrerer gæster i landdistrikterne livsstil og tjene traditionelle hjemmelavede måltider. En engelsk-talende guide er til rådighed for ture i området og fungerer som tolk under træskæring kurset. De fire-dag, tre-nat kursus og indkvartering koster $ 690, fra september 2010.







Transsylvanien Live



718 B Madison Ave.



Cape May, NJ 08.204



866-376-6183



besøg-transylvania.us Woodcarvers Grækenland Oplev træskærerkunst i smukke omgivelser i Grækenland.Simon Clements og Stephen Scott undervise træskærerarbejde in Vassiliki on de græske ø Lefkas. Kurserne er afholdt for starten, mellemliggende og avancerede træskærere, kurset er fleksibel, så selvom du ikke er sikker på dit niveau, vil du kunne finde en egnet til dig selv. Kurset giver også mulighed for de studerende arbejde med deres personlige projekter.







Dette open-air værksted er fem minutters gang inde i landet fra stranden, som sidder mellem vinmarker og olivenlunde. Alle værktøjer og materialer, herunder olie træ - det naturlige valg til udskæring Grækenland - er til rådighed. Priserne starter fra omkring $ 1.325, som omfatter en flyvning fra Det Forenede Kongerige, overførsler fra lufthavn i Grækenland, self-catering indkvartering, undervisning, udstyr og materialer, og en buffet frokost i fem døgn.







Woodcarvers Grækenland



26 Abbeville Road



London, SW4 9NQ



Storbritannien



011-44-20-8673-1555



woodcarversgreecedotcom

0 comments: