Billig Rejser til De Kanariske Øer

Der er i alt syv kanariske øer.De Kanariske Øer består af en gruppe på syv skærgårde ligger i Atlanterhavet nær den nordvestlige afrikanske kyst. De betragtes spansk område. Denne sub-tropiske destination hjem til Teide nationalparken og Mt. Teide, som er en af ??største vulkaner i Verden. Med foråret-lignende vejr hele året rundt, er De Kanariske Øer ferier til rådighed for under 1.200 $, som i september 2010. Castillo de Elba Aparthotel FuerteventuraAccommodations findes på Castillo de Elba Aparthotel Fuerteventura for $ 1.069, og med flyvninger indgår ved multipel luftfartsselskaber. Denne lejlighed-hotel, som har 169 enheder, er inden for gåafstand fra Atlanterhavet. Andre lokale attraktioner omfatter den regionale hovedstad i Puerto Rosario og El Castillo. Kan du spise på egen restaurant som en gæst Castillo de Elba Aparthotel Fuerteventura. På hotellet findes en swimmingpool, basketballbane, sauna og vaskeri.







Castillo de Elba Aparthotel Fuerteventura



Urbanisering Nuevo Horizonte Caleta De Fuste



Fuerteventura, Spanien 35610



01-928-163-600 Costa Tropical lejligheder Fuerteventura øen HotelA pakken, herunder flere luftfartsselskaber, og ophold på Costa Tropical Apartments Fuerteventrua Island Hotel kan koste omkring $ 1.073. Hotellet ligger inden for fem kilometer af lufthavnen, lokale shopping centre og stranden. For spisning omfatter din valg af spanske køkken på Los Remos eller buffet og a la carte muligheder på Pizzeria Mama Mia. På hotellet findes en tennisbane, sauna, solterrasse og Gymnasium. Andre funktioner omfatter værelser med mikrobølgeovne, køleskabe og internet adgang.







Costa Tropical Lejligheder Fuerteventura Island Hotel



Calle De Maestro Leonardo s / n Urbanizacion Nuevo



Fuerteventura, Spanien 35.630 Marconfort Atlantic Gardens BungalowsA tur til De Kanariske Øer med et ophold på Marconfort Atlantic Gardens Bungalows er omkring 1.120 $. Dette hotel er beliggende i Playa Blanca regionen på øen Lanzarote. Lokale aktiviteter omfatter body boarding, dykning, ridning og golfsko. The bungalow indkvartering fås med et eller to soveværelser og er komplette med private, møblerede terrasser og tekøkkener. På hotellet findes minigolf, tennisbaner, swimmingpools og spillerum.







Marconfort Atlantic Gardens Bungalows



El Hierro Street, N º 1.



Urb.Montaña Roja Parcela, 42



Lanzarote, Spanien 35.570



01-34 - 928-517-555



marconfortdotcom

0 comments: