Lille skib Middelhavet Krydstogter

Se Middelhavet i stil om bord på et mindre krydstogtskib.Et krydstogt til Middelhavet tilbyder adgang til nogle af de mest historiske og beautiful havne i verden. Krydstogtskibe alle størrelser sejle til Middelhavet, men en lille krydstogtskib vil få dig til nogle af de mindre besøgte anløbshavne og giver dig en mere intim oplevelse. Med de fleste mindre krydstogtskibe, vil du nyde en rute, der blander velkendte havne i Middelhavet som Rom, Firenze eller Barcelona med mindre kendte havne som Portofino, Elba eller Capri. Mens du ikke vil finde så mange aktiviteter om bord om et lille krydstogtskib, vil du finde luksus, elegance og en unik, intime og uforglemmelig oplevelse. Silversea Middelhavet CruiseSilversea Cruises tilbyder en luksus cruise oplevelse. Sejltur til Middelhavet om bord på et Silversea fartøj og gøre det med stil, da flåden prale all-suite skibe. Silversea fik sin debut mere end 15 år siden i Middelhavet. Selv om det er skibe er ikke små, de er langt mindre end industriens mega skibe og tilbyder i gennemsnit krydstogter til omkring 300 passagerer eller derunder. Silversea er en all-inclusive cruise line, hvilket betyder, at det koster mere upfront, men når du er på krydstogt, er alt inkluderet, herunder en personlig butler til alle rum. Med fire skibe, der regelmæssigt Silversea tilbyder Middelhavet ruter.







Silversea Cruises



110 E. Broward Blvd.



Ft. Lauderdale, FL 33301



800-774-9996



silverseadotcom Windstar Middelhavet CruiseA middelhavskrydstogt om bord på et Windstar fartøj er garanteret til at give dig en oplevelse langt ud over almindelig. Cruisers opsøge Windstar for en decideret unik sejler oplevelse. Alle tre Windstar's krydstogter har en glat, mastede sejlskibe med computer-kontrollerede sejl. Windstar er kendt for exceptionel service luksus atmosfære og en laid-back miljø. Skønt flåden er blandt de ældste i branchen på næsten 22 år er alle tre skibe nylig gennemgik en massiv renovering og kan rumme fra 150 til 300 passagerer. Med personlige forkælelse og fine dining, strejker Windstar en balance imellem elegance og en afslappet, afslappet atmosfære, som er vanskelig at opnå.







Windstar Cruises



2101 4:e Ave., Ste.. 1150



Seattle, WA 98121



800-258-7245



windstarcruisesdotcom Star Clipper Middelhavet CruiseSailers om bord på et Star Clipper fartøj har en fuld-mastet cruising erfaring. Hvis du vælger en stjerne Clipper krydstogt, vil du være i stand til at klatre i riggen og slappe af i skyggen af ??massive sejl. Star Clipper har en unik rejseruter til mindre frekventeres Middelhavet havne som Rhodes, Grækenland, Bodrum, Tyrkiet og Portoferario, Elba. Deres krydstogter rører spidsen af ??det nordlige Afrika, Spanien, Frankrig og Grækenland. Gæsterne om bord på et Star Clipper fartøj vil komme til at udforske flere lande på én krydstogt i elegante, gamle verden style samtidig nyder moderne bekvemmeligheder som en onboard træningscenter, spa og dampbad.







Star Clippers



7200 NW 19th Street, Ste. 206



Miami, FL 33126



800-442-0551



starclippersdotcom

0 comments: