Oktoberfest Tours i München

Oktoberfest er en øl festival hvor man fejrer området øl gør i München.Oktoberfest er et mekka for øl kendere hvert år. Hvis du ikke er vant til at rejse i Tyskland er det vigtigt at overveje, hvad du vil have ud af din rejse til Tyskland, især gå midt i sådan en stor festival. En række virksomheder tilbyder ture specielt designet til dem der ønsker at deltage i Oktoberfest. Ludus TourLudus Oktoberfest Ture tilbyde en godt afrundet tur i området, så du kan nyde et fuldt Tyskland oplevelse. Turen giver mulighed for tre-fire-stjernede hotel indkvartering i München og private transfer fra lufthavnen. Du får også en daglig morgenbuffet på hotellet. Du kan tage en dags udflugt til Neuschwanstein Slot, som ligger uden for München samt en cykel tur til München. Et Beer Telt reservation er inkluderet, og Ludus vejledning assistance under hele dit hele opholdet.







Ludus Tour



PO Box 50251



Austin, TX 78763



866-343-6133



oktoberfesttoursdotcom første festival TravelFirst Festival Travel tilbyder en Oktoberfest tur i München. Virksomheden lægger sammen en seks-dages Munich Hotel Tour, en seks-dages Østrig Coach Tour eller en otte dages combo tur. De seks-dages München Tour fokus på Oktoberfest, og omfatter åbning parade og weekend. Turen inkluderer også dit hotelophold, kontinental morgenbuffet, et besøg på Andech's Monastery, og en tur til Dachau Concentration Camp. Selskabet vil desuden arrangere fra transport fra lufthavnen til og fra dit hotel til dit ophold.







Første festival Rejser



257 High Street



London, England W3 9BY



44-020-8896-6070



firstfestivaltraveldotcom Contiki VacationsContiki er et firma, der specialiserer sig i rejser for unge i aldersgruppen 18 til 35. Det er en lavere pris tur ved at udnytte billigere overnatningsmuligheder. Virksomheden gør sit Oktoberfest tur som en syv-dages campingtur. Turen sætter en ære i at kigge tilbage på historien om Oktoberfest, som oprindelig var et kongeligt bryllup fest. Du vil bo på Contiki Telt Landsby i München og har en varm morgenmad hver morgen. Der er regelmæssige busserne til festivalpladsen. Ruten er fleksible, kan du vælge at udnytte busserne til øl haller, Klokkespil og Marienplatz samt fra 1972 Olympiske Lege Complex.







Contiki Vacations



801 E. Katella Ave.



Anaheim, CA 92805



866-CONTIKI



contikidotcom

0 comments: