Ture i Skotland & Wales

Ture i hele Det Forenede Kongerige besøge Skotland og Wales.Sammen med England, Skotland og Wales udgør de Forenede Kongerige nationen Storbritannien. Skotland, Nordengland, er kendt som et bjergrigt land, og har over 700 beboede og ubeboede øer. Wales er vest for England og er hjemsted for spil rugby. When på ferie i Det Forenede Kongerige, for mange muligheder tur til både Skotland og Wales er tilgængelige. Lynott Tours Inc.Lynott Tours Inc. blev grundlagt i 1970 og arbejder med de rejsende til at skabe en-af-a-kind ferier for individuelle rejsende og grupper. Virksomheden tilbyder ture i hele Det Forenede Kongerige, samt Australien og Oceanien. Valg for touring Skotland omfatter sightseeing ture i hovedstaden i Edinburgh landudflugter til adskillige byer, og et slot-hopping tur af nationen. Dem, der ønsker at turnere Wales kan arrangere en rundvisning i nationalparker, borge i hele nationen, eller en high-class turné i South Wales. Rejsende kan vælge mellem transport metoder herunder kør selv ture, private guidede ture, dagsture, eskorteret ture eller tog. Hver ferie er unik og sidste syv til 14 dage.







Lynott Tours Inc.



205 Mineola Blvd, Suite 1B



Mineola, NY 11501



800-221-2474



lynotttoursdotcom Haggis AdventuresHaggis Adventures blev stiftet i 1993 og har specialiseret sig i at skabe rundvisninger i Det Forenede Kongerige for budget-bevidste rejsende. Virksomheden støtter den lokale økonomi i hver nation besøgt ved at købe produkter fra lokale virksomheder og deltage i lokale kultur og traditioner. Ture i Skotland er tilgængelige lige fra to 10 dage og indgår besøg slotte, bjerge, strande og backpacking på øerne Skye, Loch Ness og Glencoe. Ture i Wales er kombineret med en tur i England og spænder fra en til fem dage i længden. Rejsende kan besøge strande, landsbyer, øer og bjerge, samt kendte steder som Stonehenge og Tintagel Castle.







Haggis Adventures



60 High St. (Ad Royal Mile)



Edinburgh, Skotland EH1 1TB



011-44-0131-557-9393



haggisadventuresdotcom Cambrian Ruter Ltd.Cambrian Routes Ltd har specialiseret sig i at skræddersy ture i hele Storbritannien. Virksomheden er familieejet og design hver tur med håb om at give de rejsende gave af tid. Rejsende kan vælge en pre-designet tema tour inklusive optioner som en familie historie tour, en smag af Wales, haven ture på lande og åndelige ture. For dem, der ønsker at se seværdigheder i den lande på deres eget, personlige ture er tilgængelige med mulighed for at besøge slotte, bjerge og landskabet.







Kambrium Ruter Ltd



Jubilee Cottage, Orchard Row



Llangwm, Pembrokeshire



Wales, UK SA62 4JJ



011-44-01437-891876



cambrianroutesdotcom

0 comments: