Natklubber i Via Feltre, Milano

Der er masser af steder at snuppe en drink på eller i nærheden Milanos Via Feltre.I det nordøstlige del af Milano, Italien, ligger Via Feltre, en gade, der løber langs den sydvestlige grænse Parco Lambro, en stor offentlig park. Via Feltre er en travl gade, der er hjemsted for en række virksomheder, herunder restauranter, butikker, supermarkeder, boliger, barer og natklubber. Natteliv trives på Via Feltre og de omkringliggende gader. Nu Pure AsianNu er en asiatisk tema natklub og restaurant all-in-one. Det slanke interiør funktioner minimalistiske moderne indretning med asiatiske indflydelser som guld buddhaer og bambus planter. Der er tre værelser inde i spisested, bede om et bord i haven plads til en mere afslappet indstilling. Nu er noget fornemme og alligevel laid back; det er ikke lide diskoteker øremærkninger Milan. Det er mere egnet til en afslappet aften med vennerne.







Nu Pure asiatiske



Via Feltre, 70



20134 Milano



Italien



011-39-02-89059291



nu-pureasiancuisine.it Amici della BirraThe skilt på ydersiden af ​​Amici della Birra læser restauranten og Steakhouse, men det er virkelig et bar og biergarten. Selv om det ikke bare øl drikkende, der strømmer til denne bar, der er en fuld menu af italienske specialiteter, plus bar mad som burgere og pommes frites. Der er dog dele af menuen dedikeret til udkast og flasker øl, champagne, vin, cocktails og spiritus.







Amici della Birra



Via Feltre, 30



20134 Milano



Italien



011-39-02-21597593



amicidellabirra.it Gi. Sa. Birreria Øst EndJust et par meter væk Via Feltre i Parco Lambro, er Gi. Sa. Birreria East End, en natklub med sprællende pop-art malerier, der spænder over væggene og hus musik fylder luften. Dans er velkommen her, som det er afslappende med en drink. Klubben er travleste i forårs-og sommermånederne, når du kan tage din drink inde fra klubben til den udendørs område.







Gi. Sa. Birreria East End



Via Canelli, 1



20134 Milano



Italien



011-39-02-26415604

0 comments: