Guidede ture i Frankrig

Champs Elysee de Paris, et mekka for rundvisninger i Frankrig.Guidede ture i Frankrig lad turister at opleve landet fra en "" insidere "" perspektiv, med erfarne guider og lokale ture. I mange tilfælde også en guidet tur tager nogle af besværet med at planlægge en tur ud af dine hænder. Disse ture giver alle overnatningsmuligheder, nogle måltider, landtransport og i nogle tilfælde vil samle dig op og drop dig ud i lufthavnen. Rick Steves ToursRick Steves er en rejse tv vært, rejseguide forfatteren og radio person, og har drevet en virksomhed leverer eskorteret ture i Frankrig og andre steder i Europa siden 1976. Ifølge sin website, mere end 10.000 rejsende tager ture fra hans firma, Europa Gennem bagdøren, hvert år. Fra 2010, tilbyder Rick Steves fire aarlige Frankrig kun ture: Paris og Hjerte i Frankrig i 11 dage, Paris og Sydfrankrig i 15 dage, Paris i 7 dage og Landsbyer & Vineyards i det østlige Frankrig i 14 døgn.







Hver tur er for 20 til 28 personer og inkluderer en fuld-tid guide fra selskabet. Prisen for rejsen omfatter også landtransport, indkvartering, morgenmad og nogle middage, indlæggelser og ture af kulturelle og historiske seværdigheder, tips og tjenester fra lokale eksperter. Enkelt indkvartering er tilgængelige for solo rejsende. Flybilletten er ikke inkluderet i turens pris.











Europa ad bagdøren



130 4th Avenue North



Postboks 2009



Edmonds, WA 98020-2009 USA



425-771-8303



rickstevesdotcom franske Vin ExplorersFrench Vin Explorers har guidede ture gennem nogle af de store vinproducerende områder i Frankrig, herunder Bordeaux, Bourgogne, Champagne, Rhône, Provence og Loire-dalen. Derudover tilbyder virksomheden en vin rundtur i Paris, som omfatter madlavningskurser, marked besøg og en vinsmagning kursus. Grupperejser, private pakkerejser og tilpasses udflugter er tilgængelige, giver dig fleksible muligheder til din rejse.







Pakke og grupperejser omfatter landtransport, lufthavn overførsler, indkvartering, morgenmad, nogle frokoster, førsteklasses togbilletter, en engelsk-talende vejledning og chauffør, vingård ture, vinsmagninger og klasser, når de er opført som en del af turen. Pakke og grupperejser sidste mellem tre og syv dage, og tilpassede ture kan arrangeres til en enkelt dag eller så længe du ønsker at rejse.







Fransk Vin Opdagelsesrejsende



606 North Talbot Street, Suite 141



St. Michaels, MD 21663



877-261-1500



wine-rejser-francedotcom Trafalgar ToursTrafalgar tilbyder en bred vifte af rundvisninger Frankrig afhængigt af tidspunktet på året. Dette selskabs ture motor bus-baserede ture, med stop ved større turistdestinationer og natlige indkvartering i hoteller. Turene varer mellem ni og 14 dage med et maksimum på 49 personer pr tur. Forår ture inkluderer det bedste fra Frankrig, Treasures af Frankrig og Den franske Escapade.







Tour prisfastsættelse omfatter indkvartering, mest morgenmad, nogle middage, lufthavn overførsler, landtransport, indlæggelser til kulturelle attraktioner, de fleste tips, fuld tid vejledning og lokale guider. Valgfri udflugter er tilgængelige for yderligere gebyrer. Flybillet er ikke inkluderet.







Trafalgar Tours



801 East Katella Avenue



Anaheim, CA 92805



800-854-0103



Trafalgardotcom

0 comments: