Rejser til Italien og Frankrig

Mange rejseselskaber arrangerer kombineret ture til Frankrig og Italien.Mange folk drømmer om tage en tur til Europa. De ser frem til at se historiske steder, besøger kulturelle vartegn og nyder kontinentets naturlig skønhed. Nogle mennesker vælger at tilmelde dig en tur pakke og stole på turen selskabet at give en vejledning og tage sig af alle de nødvendige foranstaltninger. Italien og Frankrig deler en grænse, og flere tour selskaber løber kombineret ture til, at rejsende for at se disse to destinationer. Gå Ahead ToursGo Ahead Tours arrangerer 13-dages ture, der tager rejsende gennem Frankrig og Italien. Den pakke koncentrerer sig om kunsten at disse to lande bringer turen deltagerne til Paris, Aix-en-Provence, Giverny og Nice og Marseille i Frankrig, og derefter krydse over til Italien for at besøge Firenze, Siena og Rom. Den professionelle vejledning indeholder commentary hele turen, men deltagerne kan vælge at udforske deres eget til tider, såvel som til at tilmelde dig til ekstra spisning, vin-smagning og sightseeing ture, at turen vil organisere dem. The grundlæggende turens pris inkluderer tur billetter, rejseledere, 11 overnatninger i komfortable hoteller (alle inkluderet omkostninger), daglig morgenmad, en frokost og fire middage, alle gebyrer for indgange til Tour destinationer og alle rejseudgifter i Frankrig og Italien.







Go Ahead Tours



1 Uddannelse Street



Cambridge, MA 02141



1-800-590-1170



goaheadtoursdotcom Blue Marble Tour CompanyThe Blue Marble Tour Company par steder i Italien og Frankrig for at tilbyde de rejsende et udvalg af ture. Trip muligheder inkluderer ture Provence i samarbejde med Toscana, Toscana og Bordeaux i samarbejde med Dordogne, den italienske søer med Champagne, den italienske søer med Brittany, det sydlige Bourgogne med den italienske Søers Område, Den Italienske Søer med Bretagne, Loire-dalen med Umbrien og mere . Grupperne rejser med toget og sove i komfortable hoteller. Rejsende kan vælge enkelt, dobbelt eller tredobbelt værelser. Et tovejs-sprog tour koordinator ledsager hver gruppe. Turene inkluderer morgenbuffet og mest middage. Rejsende skal ankomme til det sted, hvorfra turen afgår på egen hånd, men Blue Marble vil hjælpe dem med at gøre rejseplaner til det afgangssted.







Blue Marble Rejser



350 Ramapo Valley Road



Suite 18-131



Oakland, NJ 07436



201-465-2567



bluemarbledotcom velindrettet TravelWell Arrangeret Travel arrangerer fornemme private ture i Italien og Frankrig, som omfatter besøg i Paris, Bourgogne, Lyon, Nice, Antibes, Milano, Como søen, Bellagio, Piemonte, Barolo, Barbaresco and LaMorra. Turene bringer rejsende på en 13-dages guided tur med vingård ture og vinsmagning, besøg til museer og religiøse steder og udflugter til de italienske og franske Riveras. Omkostningerne for turen omfatter alle rejser og entré, drikkepenge og overnatningssteder i centralt beliggende hoteller. Tour deltagerne modtage morgenmad dagligt som en del af deres hotelophold, og hvilken gruppe spiser some frokoster og middage sammen som en del af turen.







Tja Arrangeret Rejser, Inc.



1036 Liberty Park Drive # 39



Austin, Texas 78746



1-866-513-3968



wellarrangedtraveldotcom

0 comments: