Pakkerejser til Rom

Roms Trevi-fontænen er verdensberømt.Touring italienske kan være en smule overvældende, da der så meget at se i hele landet. Der er så mange interessante steder at se, steder at spise, samt en enorm mængde af historien til turné i så kompakt et område. Rom tendens til at være det centrale fokus for mange ture, så det er et godt udgangspunkt eller afsluttende punkt, når du turné Italien. Perillo ToursPerillo Tours tilbyder mange ture med tre eller flere overnatninger i Rom. Du kan vælge et langt ophold, 14 dage, som vil tage dig hele vejen ud af Italien til Schweiz samt at give dig tre nætter i Rom. Du vil tilbringe tid i Vatikanstaten og se alle ruinerne og museer i området. Hvis du ikke har to hele uger til at bruge, kan du tilbringe tre nætter i Rom og derefter fire i Amalfi. Dette er en dejlig tur for et kortere stykke tid, stadig tager du alle over Rom, men så afslappende på Amalfikysten. Alle turene er fuldt eskorteres, og du kan bede bestemte stoppesteder fra din rejseleder.







Perillo Tours



Perilo Plaza



577 Chestnut Ridge Road



Woodcliff Lake, NJ 07677



800-431-1515



perillotoursdotcom Trafalgar ToursTrafalgar arbejder på at oprette romantisk ture. Virksomheden tilbyder mange muligheder, men hvis du vil have noget lidt mere rolig og afslappet, det er sandsynligvis en god match til dig. De fleste af turene er 10 dage eller derover, men ofte omfatter kun to eller tre stopper, så du har længere tid til fuldt ud udforske området. Alle italienske ture omfatte mindst tre hele dage i Rom, hvilket giver dig tid til at udforske den religiøse monumenter i området samt alle de historiske steder. Nogle af de ture omfatter Sicilien eller Grækenland. Mere end 82 ture tilbydes i Italien, bør du kunne finde den der passer dine ønsker.







Trafalgar Ture



5851 San Felipe, Suite 500



Houston, TX 77057



866-544-4434



trafalgardotcom Italia ToursFor en Rom besøger kun Italia Tours tilbyder forskellige pakker og måder at turnere byen. Selskabet tilbyder Hotel og luft pakker og arbejder sammen med i hjemlandet flyselskabet Alitalia. Disse ture give den besøgende mange valg fra at checke ud i byen via en Segway tur, eller at betale lidt mere for at "" Spring køen over "i Vatikanet Museum og det Sixtinske Kapel. With en Rom by night tur, kan du se byen hele lyser op, eller du kan gå i dit eget tempo med et "" hop-on, hop-off "bustur, så du frihed til at dvæle på steder, der ser interessant .







Italia Tours



800-283-7262



Italiatoursdotcom

0 comments: