Europa Garden Tours

Haver i Europa bygget i det 17. århundrede er geometriske i design, modellering populær kunst stilarter af perioden.Haver i Europa betragtes som vigtige eksempler 17. og 18. århundrede kunst og arkitektur. Mange overholde en geometrisk layout, og er designet efter en præcis matematisk målinger og symmetri. Skift, andre former for haven i Europa anlagt baseret på en mere naturlig og organisk form, som er uregelmæssig og kuperet. Have ture i hele Europa besøge både typer af haver, beliggende i det historiske steder og destinationer. Haverne ved Chaumont-sur-LoireThe Loire dalen i Frankrig er hjemsted for fejende landskaber og slotte, alle forstærket af de frodige haver, som florerer i dalen milde klima. Gardens besøgte på turen omfatter Jardin du Petit-Bordeaux, den japanske Have Maulevrier, og haven og mikro-vinmark i Chateau d'Angers, alle beliggende i et område af historisk betydning går tilbage til Den Franske Revolution. Turen vil også tage deltagere til den internationale Garden Festival på Chateau de Chaumont for at se moderne kunstnerisk haven design. Inkluderet i turen er en fire nætters ophold på et bed and morgenmad på Angers, togrejser mellem London og Angers, adgang til haverne af Petit-Bordeaux, Chateau d'Angers, Parc du Maulevrier, Chateau de Villandry, Abbaye Royale de Fontevraud and the International Garden Festival på Chateau de Chaumont, samt sig af en tour manager.







Brightwater Limited Holidays



Eden Park House



Cupar, Fife, KY 15 4 HS, UK



01334-657155



brightwaterholidaysdotcom Nice og haver af den franske RivieraThis turen besøger en række haver i Nice og den franske Riviera, begge regioner haver påvirket af Middelhavet klima og beliggenhed. In Serre de la Madone rejsende vil besøge tropiske skove, og derefter rejse videre til Villa Val Rameh at se formel plantning lunde af eksotiske planter. Turen vil bevæge sig mellem botaniske haver og haverne med havudsigt, samt udvalg af Riviera haven. Inkluderet i turen er en fire nætters ophold på Mercure Notre Dame Hotel i Nice, fly mellem London og Nice, og besøg i haverne i Serre de la Madone, Villa Val Rameh, Clos du Peyronnet, Les Cedres, Fondation Ephrussi de Rothschild , haverne af Monte Carlo og Hanbury Gardens, samt tjenester af en tour manager.







Brightwater Limited Holidays



Eden Park House



Cupar, Fife, KY 15 4 HS, UK



01334-657155



brightwaterholidaysdotcom Ninfa og Villa LanteThe Ninfa og Villa Lante turen tager de rejsende gennem det toscanske landskab i Italien. Deltagerne vil besøge den gamle Haver Ninfa, et tropisk paradis boliger blomsten-dækkede ruiner af middelalderlige huse og kirker. Udover dette, besøger turen to ekstra italienske haver og viser en imponerende udstilling af vand-features og skovtræer. Inkluderet i turen er tre nat ophold på Hotel Diana i Rome, besøg flyvninger mellem London Stansted og Roms til haverne i Ninfa, Villa d'Este, og Villa Lante samt rundvisninger i Viterbo-og Rom, ledsaget af tjenesteydelser af en tour manager.







Brightwater Limited Holidays



Eden Park House



Cupar, Fife, KY 15 4 HS (England)



01334-657155



brightwaterholidaysdotcom

0 comments: