Vandreture i Tyskland

Alperne er en vigtig bjergkæde af Europa.Tag en vandretur eventyr at opleve pastorale udsigt over Tyskland, mens du fordyber dig i det lokale køkken og kultur. Vælg en guidet vandretur med en detaljeret rejserute eller vælg et selv-guided tur, hvor du kan indstille dit eget tidsplan og tempoet. Oplev alpine skove, wildflower marker og majestætiske sneklædte bjergtoppe i Tyskland ved at vandre denne brogede vesteuropæiske land. Black Forest Hiking TrailTour Tysklands Black Forest med en eventyrlig vandretur. Aktive Journeys tilbyder selvstændige guidede ture fra maj til oktober. Turen varer i otte dage, og vandreture er betragtes som moderat og øvede. Udforsk alpine skov fyldt med vandløb, søer, og dale ligger inden for 125-km lange Schwarzwald. Turen starter og slutter Freudenstadt. Den oprindelige indbydende Turen tager dig rundt i søen Mummelsee til en hilsen fest med lokale køkken, herunder brød, honning, syltetøj, gelé, fine øl, vin og frugtjuice. For resten af ??turen, sæt dig dit eget rute og tempo, mens du udforsker Schwarzwald og de omkringliggende lokalsamfund. Hver morgen vil du diskutere dine daglige vandretur plan med Active Journeys at sikre din sikkerhed og indkvartering. Aktive Journeys også giver dig daglig morgenmad, noter og kort til vandreture og bagage overførsler til hver ny destination på din vandretur.







Aktive Journeys



4891 Dundas St. West # 4



Toronto, ON



Canada, M9A 182



1-800-597-5594



activejourneysdotcom Vandreture Østrig og BavariaBredeson Outdoor Adventures tilbyder en vandretur i Bayern og Tyskland nabo, Østrig. Afgange er tilgængelige juni til september for selvstændige vejledt og guidede ture. Besøg eventyrlige slotte i Bayern og Tynolean bjerghytter i Østrig, som du venture over den tyske grænse. Om alle de vandringer med Bredeson Outdoor Adventures, udforske dig Alperne og den bayerske skove sydvest Tyskland. Du har adgang til selv-guidede vandreture i Innsbruck, Salzburg, Koenigsee and Berchtesgarden. Turen omkostninger omfatter fire-stjernet indkvartering, morgenmad og middage på turné transport og lifte og information til vandreture.







Bredeson udendørs aktiviteter



14 Cliffview Drive



Norwalk, CT 06850



866-533-4361



bredesondotcom Vandreture Alperne i BavariaThe Sierra Club tilbyder en vandretur til de bayerske alper. Denne 11-dages ferie er til rådighed for afrejse under sommermånederne. Experience the vilde blomster i peak Bloom, et to-dages tur til Alpernes højeste punkt, en Mozart middag koncert, tysk folkemusik og tours of bayerske slotte og Salzburg. Trip omkostninger dækker alle måltider, indkvartering, tips, on-tur transport og en sejltur på Lake Königssee. This hiking eventyr følger en detaljeret rejseplan via de bayerske alper, og lokalsamfund langs vejen.







Sierra Club



Udflugter Institut



85 For det andet St., 2nd Floor



San Francisco, CA 94105



415-977-5522

0 comments: