Rom, Italien Walking Tours

Colosseum - en af ??Roms væsentlige sightsRome er Italiens pulserende hovedstad sæt mod en baggrund af gamle pragt. En vandretur er en glimrende måde at se Roms væsentlige seværdigheder i løbet af kort tid med vejledning fra lokale eksperter. Guidede ture kan gøre dig fortrolig med byens kultur og historie og sætte dem planlægge et længere ophold at få deres lejer. Enjoy RomeEnjoy Rom indeholder en række standard ture for grupper der ikke større end 25 mennesker. Den gamle og gamle Rom rundtur dækker mange af de mest kendte seværdigheder som Colosseum, Forum, Pantheon og Trevi-fontænen. Enjoy Roms tre timer vandretur i Vatikanet inkluderer springe den lange kø til Vatikanet museer og en atmosfærisk spadseretur i Vatikanet museer og Sixtinske Kapel om natten er også tilgængelig.







Enjoy Rome



Via Marghera



Rom, Italien



011-39-06-4451843



enjoyromedotcom Gennem Eternity ToursThrough Eternity fokuserer på gå ture for interesserede i kunst og Classics. Turistguider er kunst og klassisk historikere som prøver at puste liv i tanker og følelser på nogle af Roms store tænkere og kunstnere. Walks til rådighed, omfatter en Underground Rom tur udforsker underjordiske lag under den store kirker og en Engle og Dæmoner turné, der studerer symbolik af kunst og videnskab i Rom, ind på det fiktive arbejde Dan Brown.







Gennem Eternity Tours



Via Astura 2



00183 Rom, Italien



011-39-06-7009336



througheternitydotcom Viatour Ghost og Mystery ToursViatour tilbyder natlige gåture rundt i Rom, hvilket giver en efter-mørke udsigt over byens vigtigste seværdigheder samt en indsigt i mysterierne, legender og spøgelsesagtig fortællinger, der udgør de mindre kendte historie af den antikke by. Turene varer 90 minutter og er en glimrende måde at gå ned af en romersk aftensmåltid. Du kan bestille denne tur via telefon eller online ved Viatour hjemmeside.







Viatour



866-648-5873



viatourdotcom Usædvanlige RomeUnusual Rome ture formål at tage dig væk fra de typiske turistruter og giver dig mulighed for at opleve byen som romerne gør. Ture kan omfatte italiensk sprogkurser som du går rundt i byen eller besøger de lokale fødevaremarkeder, før de tages med til en madlavning klasse. Usædvanlige Rom vil også skabe vandreture for børn med fokus på alder specifikke aktiviteter og besøg til børnevenlige museer.







Usædvanlige Rom



Via Paulo Emilio



00192 Rom



011-39-06-3231696



unusualromedotcom

0 comments: