Hoteller i Newcastle-Gateshead, England

Find et hotel i Newcastle-Gateshead.Forbundet af flere broer, herunder det imponerende Millennium Bridge, Newcastle og Gateshead giver den besøgende et levende kultur-og underholdningscenter i det nordøstlige England. Uanset om det er en vild natteliv, roste maden, endeløse shopping eller den smukke floden, Newcastle-Gateshead område har nok attraktioner til at holde alle besøgende travlt. Begge byer tilbyder også mange steder til hvile ved slutningen af ??en travl dag eller nat. The Townhouse Hotel, GosforthA fredelig lille boutiquehotel beliggende i Gosforth, Newcastle, The Townhouse Hotel er et ideelt sted at nyde et afslappende og luksuriøs tid i Newcastle-Gateshead. Hotellet er beliggende i et smukt forstad rækkehus tæt på både nattelivet i Newcastle-Gateshead og fred og ro landliv. Hotellet driver en café for gæsterne. Værelserne er rummelige og kommer med en stor seng, skrivebord, trådløs internetadgang og væg-monteret plasma-tv. Værelser begynder ved 119 dollars USA som i 2010.







The Townhouse Hotel, Gosforth



1 West Avenue, Gosforth



Newcastle upon Tyne, Storbritannien



011-44-0191-285-6812



thetownhousehoteldotcon Gateshead SwallowThe Hotellet ligger tæt på mange attraktioner uden for byen, herunder Newcastle kajen, Hadrians Wall og Engel i Nord. Hotellet ligger i et stort moderne højhus. Hotellet tilbyder en restaurant og roomservice. Hvert værelse har satellit-tv, internetadgang, hårtørrer, strygejern og strygebræt samt en telefon, kan du bruge til at ringe 24-timers reception. Værelserne er rummeligt og rene. Værelserne begynder ved 62 dollars US fra 2010.







Gateshead Swallow



High West Gade, Gateshead



Tyne and Wear, Storbritannien



011-44-191-477-1105



sluge-hotelsdotcom Carlton HotelletOm Carlton Hotel er et to-stjernet hotel kun minutter fra byens centrum. Hotellet ligger også kun et par minutters gang fra West Jesmond metrostation og for dem kørsel, tilbyder hotellet gratis parkering. Hotellet ligger i by rækkehuse og har også en bar. Værelserne er velholdte og kommer med trådløs internetadgang. Værelser begynder ved 130 dollars USA fra 2010.







Carlton Hotel



82/86 Osborne Road, Jesmond



Newcastle upon Tyne, Storbritannien



011-44-191-281-3361



carltonnewcastledotcom The George HotelSituated i en gammel murstensbygning, George Hotel har lyse og rene værelser og en indbydende atmosfære. Hotellet har en bar og en restaurant. Assistance i receptionen er til rådighed 24 timer i døgnet. Alle værelser har gratis trådløs internetadgang og tv. Strygejern, strygebræt og hårtørrer er tilgængelige på anmodning. Værelser begynder ved 63 dollars USA som i 2010.







The George Hotel



88 Osborne Road, Jesmond



Newcastle upon Tyne, Storbritannien



011-44-191-281-4442 or 011-44-191-281-2941



georgehotel-newcastledotcon

0 comments: