Krydstogter i Spanien og Portugal

Lissabon en portal til vandveje i Portugal og SpainSpain og Portugal omfatter den iberiske halvø. Fem store floder løber mod vest til Atlanterhavet gennem Spanien, herunder de største flod Guadlalquivir. De andres er Douro, Tajo, the Guadiana og Mino. Portugals største flod, Tagus, deler den i halve. Begge lande oplever ekstremt vejr, spænder fra varme og tørre somre til regnfulde og kølige vintre, bortset fra subtropisk spanske middelhavskyst. GuadalquivirAn otte dage "," Charms andalusiske "cruise begynder i Sevilla, og driver tidligere Donano Park udpeges som UNESCO som en" naturlig biosfærereservat "." Det ankommer til Cadiz, som på dag tre, kan du Tour og se Rock of Gibraltar, før nat-krydstogter til Alcoutim og Vila Real i Portugal. Valgfri ture i Faro, et gammelt havn romerske handel, er tilgængelige. På dage fem og seks, kan du besøge 2800 år gamle by i El Puerto de Santa Maria eller tage den valgfri tur Jarez hvor vin og flamenco dans sejre. Efter endnu en valgfri rundtur i Cordoba, med dens berømte søjleprydede-katedralen, hoveder krydstogt tilbage til Sevilla. Det tilbyder måltider og underholdning om bord under sejlads tider.







Euro River krydstogter



365 Route 304 Suite 206



Nanuet, NY 10954:



800-526-8539



eurorivercruisesdotcom River of GoldAccording to cruisingholdaysdotcon, Spanien Douro-floden er en af ??"Europas mest uberørte og smukke floder." Cruising tidligere maleriske byer, kløfter og smukke natur, begynder de seks-dages Kongeriget Golden River krydstogt til Porto, hvor en dag-to rundtur i vingårde og vinmarker er til rådighed. Det fortsætter på mod Tavora til en valgfri tur. På dage fire og fem, det besøger Salamanca med sin eksempler på gamle kristne, arabisk og romersk arkitektur. På returrejsen, stopper cruise på Vila Real for en tur i "" Solar de Mateus "" haver.







Blue Water Holidays



Bridge House, Brook Street



Skipton, North Yorkshire BD23, 1 procentpoint



011-44-756-706-500



cruisingholidaysdotcon Grand TourCruise forbi gamle slotte, historiske byer og frodige landskaber gennem Spanien og Portugal i 12 dage med Grand River Tours. Krydstogt pakke omfatter en rundtur i Portugals hovedstad, Lissabon, The Mateus Slot og haver, Porto, Castelo Rodrigo og en heldags tur til Salamanca kronet med en autentisk spansk frokost og flamenco show. In Cambrio, fødestedet af seks konger i Portugal krydstogt besøger hjem en af ??Europas ældste universiteter og stedet af det 12. århundrede "Biblioteca Joanina". «







Grand River Tours



6000 Enge Road, Suite 520



Lake Oswego, Oregon 97035



800-552-5545



grandeuropeantoursdotcom

0 comments: