Vandlande i Grækenland

Rejsende fra hele verden har længe flokkedes til Grækenland for sin berømte Middelhavets strande. I mere seneste år, har dog landets vandparker tiltrukket familien og gys-søger turister. De fleste af landets nyder et middelhavsklima, med næsten-konstant solskin og tør varme mellem månederne april og november hvert år, hvilket gør det befordrende for vandland oplevelse. AqualandThis Korfu vandland er spredt ud over 75.000 kvadratmeter. Aqualand funktioner attraktioner for alle medlemmer af familien, alder 4 og op. Attraktioner omfatter familie rafting, et stort boblebad, en doven flod og en bølge pool, kæmpen dias, multi-dias, en nær-90 graders direkte fald dias, en tube-formet dias, et dias, tager dig gennem en sort slange før sprøjt dig ind i puljen nedenfor og et dias, der tager dig gennem flere kurver, vandløb hurtigt-lignende før dumping dig ind i en stor pool. Parken har også mange swimmingpools, og en frit fald slide for de mere eventyrlystne. Aqualand tilbyder 600 gratis parkeringspladser, rummelige omklædningsrum og gratis liggestole og parasoller for alle gæster.







Aqualand



Korfu Tema Vandland



Agios Ioannis



Korfu



Grækenland



011-30-266-105-8351



Aqualand-corfudotcom LimnoupolisLimnoupolis er en stor badeland Varipetro, der ligger cirka 8 km uden for byen Chania på øen Kreta. Parken er åben fra april til oktober hvert år for 19 timer hver dag. For mere eventyrlystne ånder har Limnoupolis så spændende attraktioner som 55-meter Freefall og den 80-meter lange Black Hole. Mere afdæmpede attraktioner kan nævnes 130-m lange hårspænder og triple Twist, et attraktion, har tre dias snoet omkring hinanden. For yngre medlemmer af familien, er der en kæmpe børnepool. Limnoupolis har også sin egen doven flod.







Limnoupolis



Varipetro



PC 73 200



Chania



Kreta



011-30-28210-33246



limnoupolis.gr The Water ParkThe Water Park ligger i Faliraki på øen Rhodos, der er berømt for sine strande. Parken er hjemsted for en række forlystelser, vandrutsjebaner og soppebassiner. Thrill rider omfatte flere højhastighedstog slides, herunder Turbo Slide, Kamikaze, Gratis Fall, Space Bowl side og Twister Slide. Der er flere attraktioner for børn, herunder nogle vandrutsjebaner forbeholdt dem. The Water Park har også masser af muligheder for afslapning i vand, herunder en doven flod, wave pool og en pool til svømning omgange. Parken er åben mellem månederne maj og oktober.







The Water Park



Faliraki



Rhodes



Grækenland



011-30-22410-84403



vand-park.gr

0 comments: