Hoteller i Baltimore, County Cork

Baltimore er en lille irsk by i Amt Cork og berømt for sit vand aktiviteter, herunder sejlads, dykning, lystfiskeri og kajaksejlads. Andre aktiviteter omfatter touring haverne, golf og ridning. Byen tiltrækker flere besøgende, især om sommeren. Baltimore har få hoteller, men mange bed and breakfasts for de besøgende. Casey'sSurrounded af seværdigheder såsom Lough Ine Naturreservat og Roaring Water Bay, Casey's of Baltimore Hotel er dramatisk udsigt. En tre-stjernet hotel, Casey's of Baltimore har 14 værelser med eget bad. Faciliteterne inkluderer en helikopterlandingsplads, et seafood restaurant, en traditionel irsk pub og autocamper parkering.







Casey's of Baltimore



Baltimore, County Cork



Irland



011-353-28-20197



caseysofbaltimorehoteldotcom The WaterfrontA familie etablering, Waterfront tilbyder værelser med eget badeværelse, hvoraf de fleste har udsigt over torvet, Baltimore Bay, havnen og Baltimore Slot. The Waterfront har også tre restauranter og en lounge bar, der afholder regelmæssige musikarrangementer.







The Waterfront



The Square



Baltimore, County Cork



Irland



011-353-28-20600



waterfronthotel.ie / Fastnet HouseLocated i landsbyens centrum, blev Fastnet House bygget i 1820 og gennemgik en renovering i 1996. Fastnet House har dobbelt-og twin værelser med ensuite badeværelser.







Fastnet House



Village Center



Baltimore, County Cork



Irland



011-353-028-20515



fastnethousedotcom Rathmore HouseBuilt i 1987, Rathmore House udsigt over havnen og øerne. Alle værelser har ensuite badeværelser og stue har en 200-årig log pejs. Bed and Breakfast accepterer kreditkort og har trådløs internetadgang. Der er ligeledes en privat parkeringsplads og en have på stedet.







Rathmore House



Baltimore, County Cork



Irland



011-353-28-20362



baltimorebbdotcom / Kanal ViewLocated om en hævet websted, Kanal View Bed and breakfast udsigt til bugten, med udsigt over havet fra alle værelser. Kanal View har dobbelt-, topersoners-, trepersoners-og familieværelser. Morgenmad består af korn, yoghurt, ost, traditionel irsk morgenmad og frisk fisk, når de foreligger. Du kan få adgang til internettet i Channel View.







Kanal Vis



Baltimore, County Cork



Irland



011-353-28 20440



channelviewbbdotcom / Rolf's Country HouseRolf's Country House plejede at være en bondegård. Det har en gård og stenbygninger, som har udsigt over havet. Kan du vælge at forblive i værelser på renoverede gård eller to-værelses hytter med privat have terrasser og foran terrasser. Bed and Breakfast har restaurant, café, bar, plads til moderne kunst udstilling og solrige terrasser.







Rolf's Country House



Baltimore Hill



Baltimore, Cork



Irland



011-353-28-20289

0 comments: