Frankrig Rejser for singler

Rejse til Frankrig betyder ikke nødvendigvis opholder sig i de større byer.Frankrig kan være et land synonym med romantik, men det betyder ikke, besøgende er nødt til at rejse som del af et par. Booking en ferie med et rejsebureau, der henvender sig specielt til singler er en ideel måde at sikre, at du nyder dig selv, mens i Frankrig. Der er ferier til rådighed hele året rundt for dem, der føles som en smule eventyr eller til singler, der bare ønsker at se seværdigheder. Paris Over Nyt Year'sThe Singler Travel Company tilbyder en tur til byen Lights over nytår ferie. Denne rejse til Paris varer otte dage til seks nætter og giver de rejsende en stor del af fritiden. En indledende indsamle, halv-dages tur over Paris og nytår Eve festlighederne på Champs-Elysees eller nær Eiffeltårnet er de eneste tidsrejsende er forpligtet til at tilbringe med gruppen. Resten af ??tiden er udpeget som fritid, så besøgende kan se, Paris nøjagtigt, hvordan de ønsker det. Morgen kontinental morgenmad er en tid for rejsende at blande med de andre singler og diskutere planer for dagen eller oplevelser, der skete aftenen før.







The Singles Travel Company



56 North Santa Cruz Ave.



Los Gatos, CA 95030



888-286-8687



singlestravelcompanydotcom Adventure St. TropezA rejse til det sydlige Frankrig ikke ikke at betyde spending alle af din tid sole dig. Adventure Aktivitet Holidays har designet eventyr ferier for singler, der nyder udendørs aktiviteter såsom kajaksejlads, cykling og wakeboarding. I stedet for at bruge din tid i et hotel, har Adventure aktiv ferie lejligheder, der bruges til indkvartering beliggende omkring to miles uden for St. Tropez. Dette tæt på St. Tropez betyder, at dem, der ønsker det, kan tilbringe deres nætter danse på natklubber eller blot en nedlæggelse på en café. Denne tur er ikke specifikt for personer, som allerede er erfaring med forskellige udendørs aktiviteter, men også for begyndere, som ønsker at prøve noget nyt.







Adventure aktiv ferie



14 De Links



Praa Sands, Cornwall



Storbritannien



TR20 9RD



01736-761838



eventyr-sportsdotcon Provence Bike TourInstead at indsamle med de turister, har Backroads designet en tur gennem det naturskønne landskab i Provence. Cyklen Turen starter i Avignon, Frankrig og fortsætter gennem Alpilles til landsbyer såsom St-Rémy og Saignon. Sammen med cykling gennem landsbyer og forbi vingårde, er rejsende på denne tur også i stand til at stoppe ud og besøge en familiedrevet olivenoliemølle og til asyl, hvor Vincent van Gogh boede i slutningen af ??sit liv. Mens turen guider er der for at hjælpe rejsende, når de har brug for det, rockere bruger deres dage på deres egen og cykling i deres eget tempo. Der er ingen daglig tidsplan der skal følges, det er simpelthen et spørgsmål om at komme på en cykel om morgenen og magelig At måde som nats indkvartering.







Backroads



801 Cedar Street



Berkeley, CA 94710-1800



800-462-2848



backroadsdotcom

0 comments: